KAKVA TRANSFORMACIJA, NE BISTE JE PREPOZNALI! Slavna Hrvatica RASPAMETILA izgledom: Dosta mi je trenerki, kiše i blata!
Foto: Printscreen

BLISTA

KAKVA TRANSFORMACIJA, NE BISTE JE PREPOZNALI! Slavna Hrvatica RASPAMETILA izgledom: Dosta mi je trenerki, kiše i blata!

Ostali sportovi -

Najpoznatija hrvatska atletičarka i dvostruka olimpijska šampionka Sandra Perković otvoreno je još 2015 godine priznala da je morala da se reši kilograma koji su joj smetali, dok se u poslednje dve godine posebno posvetila svom fizičkom izgledu.

Izbacila je nezdrave namirnice, dovela svoju liniju do savršenstva, a poslednjom fotografijom na Instagramu sve je ostavila bez teksta.

Navikli su svi da Sandru viđaju u sportskoj opremi, bez šminke, dok Hrvatica sve češće pokazuje da i u opuštenoj varijanti može da deluje izuzetno atraktivno.

Tako je pred subotnji izlazak obukla kratku crnu haljinu, a na društvenim mrežama sve pljušti od oduševljenih komentara njenih pratilaca.

Perkovićeva je nakon dva uzastopna olimpijska zlata za njene standarde podbacila u Tokiju gde je takmičenje završila na četvrtom mestu, zbog čega se rasplakala, ali sada blista i uživa u zagrljaju svog trenera Edisa Elkasevića.

"Volim da se sredim jer dosta vremena provodim u trenerkama i patikama, i da budem iskrena i u blatu i kiši i vodi i znoju.Onda to neko vreme kad postajem dama, kad dođem kući, kad se istuširam, kad imam neke događaje ili odlazak s prijateljicama na piće, volim da se sredim jer volim lepo da izgledam, a onda kad još dobijem komplimente, nema bolje od toga",rekla je nedavno hrvatska atletičarka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track