ZEMLJA KOŠARKE SUZAMA NE VERUJE: Novakove BOLNE RANE, Ivana Španović ostala bez medalje! VIDEO
Foto: Starsport©

teški momenti 2021 godine

ZEMLJA KOŠARKE SUZAMA NE VERUJE: Novakove BOLNE RANE, Ivana Španović ostala bez medalje! VIDEO

Ostali sportovi -

Sport čine velike pobede i bolni porazi, jedno bez drugog ne ide.

Pored mnogobrojnih radosti koje su nam srpski sportisti priredili , bilo je i onih teških momenata, najpre njima a naravno i nama navijačima.

Evo koje smo izdvojili:

1. Poraz košarkaša Srbije od Italije u odlučujećem meču za odlazak na OI u Tokiju. Košarkaška velesila Srbija nije otišla na najveće svetsko takmičenje, težak i bolan udarac.

2. Poraz Novaka Đokovića od Danila Medvedeva u finalu US opena. Težak poraz u smislu da je Rus sprečio Novaka da osvoji istorijski kalendarski slem.

3. Opet Novak i nesrećne Olimpijske igre, gde je najpre poražen od Aleksandra Zvereva u polufinalu a potom i od i Španca Pabla Karenja Buste u borbi za bronzu.Zbog premora i povrede odustao je od borbe za bronzu u miksu sa Ninom Stojanović i ostao bez olimpijske medalje.

4. Naša najbolja atletičarka Ivana Španović silno je želela olimpijsko zlato, ali na kraju je ostala bez medalje i zauzela četvrto mesto.

5. Odbojkaši Srbije takođe nisu uspeli da se plasiraju na Olimijske igre, pošto su na kvalifikcionom turniru u Berlinu poraženi od Bugarske još januara 2020 godine. Olimpijske igre su prolongirane zbog pozantih razloga, pa je ovaj poraz zaboleo tek kad smo gledali utakmice iz Tokija. Srbija važi za odbojkašku velesilu, tako da ovo svakako predstavlja veliki neuspeh.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track