02:02

SRBIJO, PONOSI SE! Andrea Arsović je PRVA na svetskoj rang listi u streljaštvu

reprezentativka

SRBIJO, PONOSI SE! Andrea Arsović je PRVA na svetskoj rang listi u streljaštvu

Ostali sportovi -

Andrea Arsović je reprezentativka Srbije u streljaštvu, koja se nalazi na prvom mestu januarske rang-liste Svetske streljačke federacije za vazdušnu pušku.

Koliko je i u svakodnevnom životu lako održati tu preciznost i disciplinovanost i kako se sportske aktivnosti slažu sa onim profesionalnim otkrila je Andrea u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Andrea Arsović
foto: Kurir televizija

- Godina posle OI počela je vrlo uspešno. Nivo rezultata sam podigla i na svim turnirima sam osvojila zlatnu medalju. Za mesec dana imamo Evropsko prvenstvo. Uhvatila sam dobar zalet, zaista sam zadovoljna i presrećna. Bilo koji uspeh ne dolazi preko noći, potrebno je godine odricanja i truda. Bez upornosti i truda nema ništa. Kad je sve podređeno treninzima i pripremama, dobri rezultati su neminovni. Jako mi je drago zbog rezultata, jer živim za to da predstavljam Srbiju - rekla je Andrea.

Andrea Arsović
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

10:50

PROGNOZE NUMEROLOGA: Sport, ljubav, i poznate ličnosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track