PREZIME NIJE JEDINA PROMENA: Ivana Vuleta nikada nije bila OVAKO PROVOKATIVNA! Pogledajte vrelu fotku sa njenog omiljenog mesta
Foto: Printscreen/Instagram

gori internet

PREZIME NIJE JEDINA PROMENA: Ivana Vuleta nikada nije bila OVAKO PROVOKATIVNA! Pogledajte vrelu fotku sa njenog omiljenog mesta

Ostali sportovi -

Najbolja srpska atletičarka, Ivana Vuleta, uspeh na nedavno održanom dvoranskom Svetskom prvenstvu u Beogradu, proslavila je sa suprugom Markom na Maldivima.

Do zlata pred domaćom publikom Ivana je stigla skokom od 7,06 metara, a "beg" na tropsko ostrvo poslužio je kao odličan odmor nakon dugih priprema i napornih treninga.

Ona je na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko fotografija sa odmora, ali i jedan video snimak na kojem peca sa broda.

- Drugi omiljeni momenat iz marta 2022. godine. Uvek sam srećna kad vidim draga lica i moje omiljeno mesto - poručila je atletičarka.

Pričalo se puno o promeni prezimena, nekada je bila Španović, a sada Vuleta, ali to nije jedina promena kod Ivane.

Ona je nedavno skidala brojne tetovaže što se vidi na najnovijim slikama, a utisak mnogih je da Ivana nikada nije spremnija nego sada, što takođe može da se primeti na seriji fotografija koje su u kratkom roku dobile veliki broj sviđanja i komentara.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track