RUSKINJE ODLEPILE, DVE PLAVUŠE U RINGU, SPREMNE ZA KRVAVI FAJT: Biće svega, pale prve pretnje, a razlog je SMRT SUPRUGA! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

ukrstiće rukavice

RUSKINJE ODLEPILE, DVE PLAVUŠE U RINGU, SPREMNE ZA KRVAVI FAJT: Biće svega, pale prve pretnje, a razlog je SMRT SUPRUGA! (FOTO)

Ostali sportovi -

Izvesne Dana Borisova i Jekatarina Didenko najavile borilački spektakl

Rusi obožavaju borilačke sportove. Pored boksa, u velikoj ekspanziji u toj zemlji je i MMA. Posebno su zanimljive borbe u kojima učestvuju žene, jer privlače veliku pažnju javnosti.

Borba između TV voditeljke Dane Borisove i blogerke Jekatarine Didenko biće organizovana za vikend pod patronatom organizacije "Naše delo". Devojke će raditi po pravilima boksa, u tri runde po dva minuta.

Borisova i Didenko su u lošim odnosima više od godinu dana, a varničilo je i na zvaničnom predstavljanju, kada su ukrstile rukavice. Dana Borisova optužila je Didenkovu za smrt njenog muža, a bacila joj je i vodu u lice.

Njih dve su se žestoko posvađale pre godinu dana tokom jedne dodele nagrada. Dana Borisova, kao voditeljka događaja, uručila Didenkovoj nagradu za pobedu, ali se, kako je blogerka primetila, ponašala neprofesionalno, dozvolivši sebi da javno postavlja Ekaterini lična pitanja o smrti njenog supruga.

Rusi očigledno umeju da naprave borilački spektakl, a da će biti zanimljivo to je evidentno, jer su obe takmičarke veoma atraktivne i popularne u tamošnjem javnom životu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track