OVO JE DEVOJKA KOJA JE ŠUTIRALA NESREĆNOG RUKOMETAŠA: Klementina nije pokazala ni trunku žaljenja zbog ubistva Denisa Tota VIDEO
Foto: Privatna arhiva, Facebook.com/klementina.lev.7

Užas

OVO JE DEVOJKA KOJA JE ŠUTIRALA NESREĆNOG RUKOMETAŠA: Klementina nije pokazala ni trunku žaljenja zbog ubistva Denisa Tota VIDEO

Ostali sportovi -

Mladi hrvatski rukometaš Denis Tot (27) preminuo je u četvrtak posle brutalnog premlaćivanja ispred skopskog kluba "Privilege".

Povod je bila devojka Klementina Levkovska (19) koja je i privedena posle pregledanih snimaka sa sigurnosnih kamera.

Kako pišu hrvatski mediji, Klementina se u policiji na saslušanju ponašala tako da je iznenadila i same policajce.

"Samo se smejala, kao da smo je priveli zbog krađe litre mastike u trgovini, a ne za nasilnu smrt", prepričao je Jutarnjem listu izvor upoznat s tokom istrage ubistva igrača skopskog RK Butel.

Isti izvor navodi i da je ova devojka sa 14 godina bila na lečenju u psihijatrijskoj ustanovi zbog psihopatskog poremećaja ličnosti.

"Ona je još kao 14-godišnje dete bila u tretmanu zbog psihopatskog poremećaja ličnosti, bila je na lečenju u psihijatrijskim ustanovama. Bila je i u tretmanu socijalnih službi, jer je bežala od kuće zbog konzumiranja droge. Nakon što je rodila dete, koje sada ima godinu i po, i socijalna služba se bavila njenim slučajem zbog zanemarivanja deteta", navodi izvor Jutarnjeg.

Kurir sport

Bonus video:

03:11

Naš mentalitet je kriv za nasilje u porodici: Penzionisani inspektor o slučaju ubijene Samante iz V.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track