RAKIĆ JE OBUKAO DRES NIKOLE JOKIĆA I SPREMAN JE ZA BORBU: Srpski MMA borac dobio podršku od najboljeg NBA igrača (VIDEO)
Foto: Printskrin Instagram

bravo, srbi

RAKIĆ JE OBUKAO DRES NIKOLE JOKIĆA I SPREMAN JE ZA BORBU: Srpski MMA borac dobio podršku od najboljeg NBA igrača (VIDEO)

Ostali sportovi -

U noći između subote i nedelje srpski fajter bori se protiv Poljaka Jana Blahoviča

Aleksandar Rakić, jedan od najboljih MMA boraca na svetu, radiće u noći između subote i nedelje u Las Vegasu meč protiv Poljaka Jana Blahoviča najboljoj svetskoj promociji (UFC).

Aleksandar Rakić
foto: Printscreen

Pobednik će imati priliku da se bori za pojas šampiona u poluteškoj kategoriji protiv Brazilca Glovera Tešeire.

Zanimljivo, podršku Aleksandru Rakiću pružio je nedavno najbolji NBA košarkaš Nikola Jokić, koji je po drugi put izabran za MVP regularnog dela najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu. Srpki as nedavno je za Rakića rekao:

- Rakić! Zver je momak stvarno, kako izgleda, pojavom deluje moćno u ringu. Obično moj srednji brat Nemanja to više prati. Kad se okupimo, onda svi gledamo. Zanimljiv sport. Drago mi je da imamo naše predstavnike u takvom sportu - rekao je Nikola Jokić.

Baš zbog toga, Aleksandar Rakić obukao je dres Nikole Jokića i u njemu potpisivao svoje zvanične postere.

Aleksandar Rakić
foto: AP

Lepo je za Srbe i Srbiju videti da se naši sportisti širom planete uzajamno poštuju i podržavaju. To daje još jednu dimenziju više, svemu onome što čine i rade u svojim sportovima, odnosno kako kao ambasadori predstavljaju zemlju iz koje dolaze.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track