NOVA SITUACIJA U SLUČAJU BORISA BEKERA: Slavni teniser bi mogao da IZAĐE IZ OZLOGLAŠENOG ZATVORA?! Nada se deportaciji...
Foto: Shutterstock, EPA/DAVE HUNT

NOVITETI

NOVA SITUACIJA U SLUČAJU BORISA BEKERA: Slavni teniser bi mogao da IZAĐE IZ OZLOGLAŠENOG ZATVORA?! Nada se deportaciji...

Tenis -

Engleski mediji donose novitete kada je u pitanju slučaj Borisa Bekera.

Naime, sada se pojavila opcija da slavni nemački teniser izađe iz zatvora u Engleskoj i bude deportovan u Nemačku, prenosi britanski "Express".

Vandsvort, Boris Beker, Boris Becker, Zatvor, Zatvorenik, Wandsworth
foto: Profimedia, Printscreen

Trostruki šampion Vimbldona trenutno se nalazi iza rešetaka, pošto je osuđen na dve i po godine zatvora zbog toga što je objavio bankrot, dok je skrivao sredstva u vrednosti od dva i po miliona dolara.

Ipak, nada se da bi mogao da bude deportovan u Nemačku, jer su zakoni u njegovoj domovini blaži od zakona Velike Britanije, pa bi mogao da dobije smanjenje kazne.

Boris Beker
foto: AP

Engleski mediji prenose da su velikesu šanse da se to i dogodi, s obzirom na to da strani državljani koji služe zatvorske kazne duže od godinu dana često bivaju deportovani „prvom prilikom“ jer se smatra da se na taj način „doprinosi javnom dobru“.

"On veruje da će tamo biti pušten do Božića jer u Nemačkoj imaju mnogo blaži pravosudni sistem", pišu engleski mediji i dodaju da bi nekadašnji najbolji teniser sveta mogao u Nemačkoj kaznu da služi u kućnom pritvru.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track