BOLAN PORAZ SRBINA U BORBI KARIJERE: Rakić je bio sjajan protiv bivšeg šampiona, a onda je doživeo veliki peh - STRADALO KOLENO!
Foto: Printscreen

ŠTETA

BOLAN PORAZ SRBINA U BORBI KARIJERE: Rakić je bio sjajan protiv bivšeg šampiona, a onda je doživeo veliki peh - STRADALO KOLENO!

Ostali sportovi -

Srpski UFC borac Aleksandar Rakić doživeo je poraz od bivšeg šampiona Jana Blahoviča iz Poljske na "Fight Night" večeri u Las Vegasu.

Rakić je izgubio borbu tehničkim nokautom, nakon što je u trećoj rundi doživeo povredu kolena, pa je sudija bio primoran da prekine meč.

Blahovič je tako postao direktan izazivač za pojas u poluteškoj kategoriji koji trenutno drži Gloveru Tešeri, a Rakić će morati da sačeka novu priliku.

Nakon prve dve runde Rakić je bio u blagoj prednosti, većina MMA stručnjaka smatrala je da je bio bolji od Poljaka. Naime, odmah na početku borbe naneo je rasekotinu rivalu ispod oka. U drugoj rundi borba se preselila u parter, Srbin je držao kontrolu sve do pred sam kraj runde kada je Poljak uspeo da se podigne.

Nažalost, u trećoj je doživeo veliki peh, "propalo" mu je koleno i on je završio na podu. Sa bolnom grimasom na licu se uhvatio za desnu nogu i bilo je jasno da je borba završena.

Rakić sada u profesionalnoj MMA karijeri ima 14 pobeda i tri poraza, dok je Poljak stigao do 29. trijumfa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track