SNIMAK NJEGOVE POSLEDNJE BORBE OBIŠAO JE PLANETU: Preminuo bokser koji se dezorjentisan teturao po ringu i UDARAO U "PRAZNO"
Foto: Printscreen

UŽAS

SNIMAK NJEGOVE POSLEDNJE BORBE OBIŠAO JE PLANETU: Preminuo bokser koji se dezorjentisan teturao po ringu i UDARAO U "PRAZNO"

Ostali sportovi -

Južnoafrički bokser Simiso Butelezi preminuo je od posledica krvarenja u mozgu.

Snimak borbe za WBF titulu prvaka Afrike u lakoj kategoriji između nesrećnog Simisa Butelazija i Siphesihle Mntugva, koji se pojavio na društvenim mrežama pre nekoliko dana, zaprepastio je ljubitelje boksa širom sveta.

Butelezi je dominirao u ringu, sigurno išao ka pobedi, a onda se dogodilo nešto što niko nije mogao da predvidi.

Naime, u desetoj rundi Simiso je krenuo u ofanzivu, bacio rivala u konpce i sudija je na kratko prekinuo borbu kako bi se Mntugva vratio u ring. Kada je sudija dao znak za nastavak, Butelazi je okrenuo leđa rivalu i počeo da boksuje u "prazno".

Sudija je odmah svatio da bokser nije dobro i prekinuo je meč. Butelezi je odmah prebačen u bolnicu i zbog krvarenja u mozgu lekari su bili prinuđeni da ga stave u indukovanu komu.

Nažalost, danas se pojavila vest da je preminuo.

Kurir sport

Bonus video:

00:30

SNIMAK NJEGOVE POSLEDNJE BORBE OBIŠAO JE PLANETU: Preminuo bokser koji se dezorjentisan teturao po ringu i UDARAO U PRAZNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track