UOČI VELIKOG FINALA REGIONALNE LIGE: Zvezdan Terzić poslao podršku bokserima Zvezde, Pero Antić najavio dolazak na borbe za titulu
Foto: Starsport

SKOPLJE

UOČI VELIKOG FINALA REGIONALNE LIGE: Zvezdan Terzić poslao podršku bokserima Zvezde, Pero Antić najavio dolazak na borbe za titulu

Ostali sportovi -

Meteorski uspon Bokserskog kluba Crvena zvezda na završnom turniru Regionalne lige u Skoplju ispraćen je sa oduševljenjem u čitavoj familiji crveno-belih.

Već sada ogroman uspeh, plasman u večerašnje finale sa Loznicom ( 20, TV Arena Fight ) i šansa da se posle više od pola veka neki ekipni trofej ponovo nađe na Marakani, nije stigao preko noći.

Jedinstvo crveno-belih na svim nivoima potvrđuje i Zvezdan Terzić, predsednik Sportskog društva Crvena zvezda, koji iz Beograda ka Skoplju šalje podršku bokserima

- Klubovi Sportskog društva Crvena zvezda beleže sve bolje rezultate, a mi smo tu kao oslonac i podrška. Raduje činjenica da se i Bokserski klub Crvena zvezda vraća na mesto gde i pripada. Poslednji trofej je osvojen pre 52 godine, a 16. juna će ovaj Zvezdin klub imati priliku da bude prvak Regionalne lige. Bokserski klub u poslednje vreme odlično radi, predsednik Vladan Miketić je uložio veliki napor kako bi se Zvezda borila za najveća odličja. Verujemo u momke koji brane boje našeg kluba i siguran sam da će ostaviti i poslednji atom snage kako bi obradovali zvezdašku javnost - kaže Zvezdan Terzić.

A, čuveni košarkaš, Pero Antić, trostruki osvajač Evroliga sa NBA iskustvom, potvrdio je da će uživo bodriti boksere Crvene zvezde, kluba u kojem je igrao u dva navrata.

Pero Antić
foto: Dado Đilas

Bokserski klub Crvena zvezda, pred veliko finale u Skoplju, ima zadivljujući skor - sedam pobeda iz sedam mečeva i važi za apsolutnog favorita u Regionalnoj ligi u kojoj su predstavnike pored Srbije imali klubovi iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, BiH i Makedonije.

Čitav bokserski projekat iniciran je od strane države Srbije i BSS i već sada se pokazao kao veoma uspešan i koristan za čitav region.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track