REGISTRACIJA VOZILA: Može i na lakši način! Evo kako
Foto: Shutterstock/Ilustracija

REGISTRACIJA VOZILA: Može i na lakši način! Evo kako

Sport -

Registracija vozila predstavlja propceduru koja mnogima postaje komplikacija zbog niza koraka koji se moraju uspešno završiti. Osim toga neke procedure se zakazuju pa je sve potrebno dobro ukopiti u raspoloživo slobodno vreme. Ali otkrivamo da ne mora biti tako ukoliko odlučite da ovaj posao prepustite profesionalcima.

Primer odlične organizacije posla oko registracije vozila pronašli smo u registracijaautomobila.rs gde svako može dobiti željenu uslugu vrlo brzo i pouzdano. Bez obzira da li obavljate samo tehnički pregled ili završavate celokupnu proceduru po sistemu „objedinjenje naplate“, dakle sve na jednom mestu i u isto vreme. A onima koji traže još komfornije opcije nudi se i registraciju vozila po principu „ključ u ruke“.

U dogovoreno vreme predstavnik agencije dolazi po vaše vozilo na kućnu adresu, a po završetku tehničkog pregleda i registracije vraćaju vozilo sa novom registracionom nalepnicom na šoferšajbni. Dakle, jednostavnije ne može, a ova usluga posebno će obradovati one koji imaju prebivalište na opštinama Novi Beograd i Zemun.

1. TEHNIČKI PREGLED – JEDNOSTAVNO U PAR KORAKA

Sve je više vozila u Beogradu, istovremeno kapaciteti servisnih centara koji vrše uslugu tehničkog pregleda su ograničeni pa je zakazivanje termina unapred postala obavezna procedura. Uz to zakon danas predviđa i dužinu trajanja tehničkog pregleda od 30 minuta kako bi se detaljno proverili svi parametri ispravnosti vozila.

Prema tome važno je da izaberete pouzdanog partnera za obavljanje tehničkog pregleda kako bi sve završili u planirano i dogovoreno vreme. Još bolje rešenje je ukoliko u okviru samog servisnog centra postoji mogućnost za otklanjanje na licu mesta eventualnih neispravnosti i nedostataka. Vaše vreme cene oni koji svom poslu pristupaju na ozbiljan i odgovoran način.

2. REGISTRACIJA – KLJUČ U RUKE

Uspešno završen tehnički pregled uslov je za sledeći korak registracije, a to je uplata troškova osiguranja i administrativnih taksi. Ovaj deo posla u agenciji registarcijaautomobila.rs možete završiti po sistemu objedinjene naplate, dakle sve na jednom mestu i bez odlaska u poštu ili banku.

Pri tom ne morate brinuti o brojevima žiro računa na koje se usmeravaju uplate, biće to sve odrađeno ispravno i na vaše ime. Nakon uplate dažbina imate sve što je potrebno za izdavanje registracione nalepnice, tablica i saobraćajne dozvole, i ovo završavate kod nas, na istom mestu, bez odlaska u MUP.

Još komfornija usluga je registracija vozila po principu „ključ u ruke“, u tom slučaju dolazimo na dogovorenu adresu po vaše vozilo, pruzimamo ga, a nakon uspešno završene registracije vraćamo vam registrovano vozilo. Vi se posvetite vašim obavezama i poslovima, a nama prepustite sve ostalo.

3. REGISTRACIJA VOZILA – KALKULATOR REGISTRACIJE

Registracija vozila predstavlja trošak koji se obračunava na osnovu nekoliko parametara, tipa vozila, godine proizvodnje, snage motora, a troškovi osiguranja zavise od statusa šteta koje ste eventualno imali u prethodnom periodu. Kako god pametno je unapred proveriti o kom se iznosu radi, pa smo za sve korisnike sajta registracijaautomobila.rs predvideli kalkulator registracije sa tačnim iznosima troškova registracije za celu Srbiju. Jednostavno unesite tražene podatke o vozilu i vlasniku i klikom na dugme dobićete iznos kompletnih troškova registracije za vaš slučaj. Kalkulator daje mogućnost i da izaberete određene dodatne pogodnosti kao i pakete dodatnih usluga koje su u ponudi agencije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track