15 NAORUŽANIH TURAKA NAPALO BOKSERA: Bila im je to greška života! Padali su kao čunjevi! (VIDEO)
Foto: Screenshot

Drama na ulici

15 NAORUŽANIH TURAKA NAPALO BOKSERA: Bila im je to greška života! Padali su kao čunjevi! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Iako rođen u Kuvajtu, Mohamed Fadel Duboa je boksersku karijeru gradio pod zastavom Irske.

Iza sebe je imao puno borbi u ringu, ali je najveću borbu ustvari imao na ulici.

Duboa se prisetio događaja od pre sedam godina. Kao turista je boravio u Istanbulu. U trenutku kada je u poznatoj ulici sa bazarima želeo da uzme flašicu sa vodom, desilo se da je srušio puno flaša. Frustrirani vlasnik trgovine je krenuo drvenom palicom na boksera i tako izazvao tuču koja je trajala nekoliko minuta. Duboa se odjednom našao okružen grupom ljudi koja je skočila u odbranu vlasnika trgovine.

01:45

15 NAORUŽANIH TURAKA NAPALO BOKSERA: Bila im je to greška života! Padali su kao čunjevi!

Iznenađujuće, bivši bokser se suprotstavio svima pa je tako prvog napadača hladno nokautirao. Nakon toga dvojica napadaju Dubou, jedan stolicom, drugi drvenom palicom. Međutim, nisu u stanju da ga obore na pod. Umesto toga, bokser juriša na 15-tak rivala i zadaje nekoliko udaraca, nadajući se da će nekoga pogoditi.

Nakon što je video objavljen na internetu, Dubou je odmah uhapsila turska policija. Navodno je optužen za napad i teške telesne povrede. Na suđenju je rekao da se samo branio.

"Kada su flaše pale, čovek u radnji pokušao je da me udari palicom. Zgrabio sam ga i bacio. Bio sam zbunjen. Onda je drugi krenuo na mene. Jedan čovek je pokušao da mr ubode nožem u leđa. Znao sam da ću biti gotov ako padnem dok me napadaju."

Turski sudija je na suđenju Dubou oslobio svih optužbi zbog samoodbrane, dok je vlasnik prodavnice osuđen na 3.5 godine zatvora koju je u međuvremenu odležao.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track