NIJE MI DALA DA POSETIM ŠUMAHERA! Prijatelj slavnog vozača Formule 1 otkrio detalje razgovora sa Korinom: Rekla mi je...
Foto: Profimedia, AP

đordan otkriva

NIJE MI DALA DA POSETIM ŠUMAHERA! Prijatelj slavnog vozača Formule 1 otkrio detalje razgovora sa Korinom: Rekla mi je...

Ostali sportovi -

Edi Džordan, prijatelj proslavljenog vozača Formule 1 Mihaela Šumahera, otkrio je da mu Korina Šumaher nije dozvolila da poseti Nemca.

"Korina je u jednom trenutku bila u vezi sa mojim vozačem Hajncom-Haraldom Frencenom. Napustila ga je i udala se za MIhaela kasnije. Pošto je znam, kontaktirao sam je i pitao sam da li bih mogao da dođem da vidim Šumahera. Dobio sam negativan odgovor. Rekla mi je da niko ne može da ga vidi osim najbližih članova porodice", otkrio je Džordan.

Ovaj ugledni irski biznismen je 1991. godine osnovao tim u Formuli 1 - "Džordan gran pri". U debitantskoj sezoni njegov vozač bio je tada mladi nemac Mihael Šumaher.

Stanje Mihaela Šumahera, sedmostrukog svetskog šampiona u Formuli 1, gotovo devet godina je pod velom misterije. Mihael Šumaher je teško povredio glavu prilikom pada na skijanju u francuskim Alpima 29. decembra 2013. godine i od tada se nagađa u kakvom je zdravstvenom stanju, pošto nema zvaničnih medicinskih izveštaja. Šumaher je bio šest meseci u indukovanoj komi, nakon toga je prebače na kućno lečenje i godinama se nalazi u porodičnoj vili na jezeru Ženeva.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track