PROMENA NA BOLJE: Biciklistički klub Partizan podržao Ostoju Mijailovića
Foto: @starsport

saopštenje

PROMENA NA BOLJE: Biciklistički klub Partizan podržao Ostoju Mijailovića

Ostali sportovi -

Biciklistički klub Partizan naveo je danas u saopštenju za javnost da podržava novo rukovodstvo JSD Partizan na čelu sa Ostojom Mijailovićem.

"Ovom prilikom želimo da informišemo javnost da biciklistički klub Partizan podržava izbor novog rukovodstva na čijem čelu je gospodin Ostoja Mijailović", navodi se u saopštenju.

Klub je dodao i da je "nakon razmatranja plana i programa rada oba kandidata" dao prednost programu Ostoje Mijailovića, jer je u njemu "prepoznao novu snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman".

"S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan, zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima", dodaje se u saopštenju.

Protivkandidat Mijailoviću na skupštini JSD Partizan na kojoj se birao novi predsednik bio je dosadašnji predsednik Milorad Vučelić.

Mijailović je zbog neregularnosti sa većinom delegata napustio skupštinu, i organizovao posebnu sednicu na kojoj je izabran za novog predsenika JSD Partizan.

"Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje", navodi se u saopštenju.

JSD Partizan i dosadašnje rukovodstvo na čelu sa Miloradom Vučelićem podnelo je krivične prijave Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Mijailovića i lica zaposlenih u APR-u zbog falsifikovanja i zloupotrebe službeng položaja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track