SRBIN GOVORIO O TUČI SA RUSOM: Počeo je da me hvata za vrat, pa sam ga polio vodom! Jedva čekam da ga vidim u ringu!
Foto: Pravda Boxing

stalne tenzije

SRBIN GOVORIO O TUČI SA RUSOM: Počeo je da me hvata za vrat, pa sam ga polio vodom! Jedva čekam da ga vidim u ringu!

Ostali sportovi -

Meč između Aleksandra Ilića i Magomeda Ismailova u Moskvi koji je zakazan za 7. oktobar izazvao je veliku pažnju svetske javnosti. Razlog je nesvakidašnja najava borbe u kojoj je došlo do obračuna i polivanja vodom.

Aleksandar Ilić
foto: RSS MMA

Aleksandar Ilić postao je tako itekako zanimljiv ruskim novinarima, pa ga poslednjih dana bukvalno opsedaju dok se priprema u Moskvi za tešku borbu koja mu predstoji.

- Ne znam ko je počeo obračun. Imao je on sličan incident i sa Majkom Perijem od jutra. I onda sa mnom. Kada smo izašli na scenu, uhvatio me je za vrat, ja sam ga odgurnuo. Počela je tuča. Uzeo sam flašu sa stola i polio ga. Tada su se drugi ljudi umešali između nas. Čak je bilo i zabavno. U svakom slučaju, saznaćemo koji je odnos snaga u ringu - rekao je Ilić ruskim medijima povodom incidenta.

Aleksandar Ilić
foto: RSS MMA

Ruski novinari pitali su Ilića kakvi su mu dalji planovi, hoće li se ponovo sastati sa Aleksandrom Šlemenkom, kojeg je nokautirao 26. avgusta u prvom minutu borbe, snažnim udarcem kolena u bradu.

- Ne znam. Za rivale mi se daju samo najbolji momci, samo velika imena. Mislim da će biti i velike borbe. Ako Šlemenko želi revanš, može da me pozove u bilo koje vreme. Poslao sam mu moj broj preko instagrama, postoji prepiska. Nije mi odgovorio - rekao je popularni Džoker za RB sport.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track