ĆERKA POZNATOG PEVAČA POSTALA ŠAMPIONKA SVETA! U jeku popularnosti se povukao sa scene, sada uživa u uspesima svoje NASLEDNICE!
Foto: Printscreen/Instagram

tata puca od ponosa

ĆERKA POZNATOG PEVAČA POSTALA ŠAMPIONKA SVETA! U jeku popularnosti se povukao sa scene, sada uživa u uspesima svoje NASLEDNICE!

Ostali sportovi -

Sara Rodić, ćerka nekada popularnog folk pevača Radoslava Rodića Rokija, nedavno je postala šampionka sveta u karateu u kategoriji +58 kilograma.

Radosav Rodić Roki, pevač koji se u jeku popularnosti dvedesetih godina iznenada povukao sa scene, ovih dana ima velikih razloga za slavlje. Njegova naslednica, reprezentativka Srbije u karateu Sara Rodić, pokorila je svet na šampionatu u Češkoj.

"Ćera mi je postala svetski prvak u karateu u kategoriji 58+. To znači 58+ kilograma, pošto postoje kategoriji i po kilogramima i po uzrastu, a Sara je u toj najjačoj konkurenciji kao senior uspela da stavi krunu na svojih šesnaest godina treniranja u klubu „Kanon“ iz Rakovice. Tu je počela da trenira sa šest godina i eto ostvario joj se san da se ozvaniči i kruniše kao svetski prvak. To mi je najvažnije trenutno", rekao je ponosni tata za Grand.

Roki je bio izuzetno popularan osamdesetih i devedesetih godina. Zasijao je na estradnom nebu rame uz rame sa velikim zvezdama poput Marinka Rokvića, Mitra Mirića, Miloša Bojanića. Važio je za jednog od najlepših naših pevača i bio veliki miljenik žena. Njegov čuveni hit "Žena" i danas je izuzetno popularan i nezaobilazan na slaviljima.

Uprkos velikoj slavi i popularnosti, devedesetih godina je odlučio da se povuče sa javne scene. Zadovoljstvo i oazu mira pronašao je u porodičnom domu na Avali.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track