MAJK TAJSON KAO MALOLETAN IMAO ODNOS SA FOTOGRAFOM! Sada ga optužuje: Majk je pokušao da me uhvati za grudi
Foto: Profimedia

Skandal

MAJK TAJSON KAO MALOLETAN IMAO ODNOS SA FOTOGRAFOM! Sada ga optužuje: Majk je pokušao da me uhvati za grudi

Ostali sportovi -

Lori Grinker, bivši fotograf Majka Tajsona, iznela je u svojoj novoj knjizi tvrdnju da je slavni bokser pokušao da je "uhvati za grudi".

"Majk je mogao da bude vrlo sladak i nežan kada je to osećao, a i nimalo baš sladak ili nežan kada nije. Jednom je pokušao da me uhvati za grudi, a kad sam ga odgurnula, naljutio se i bacio moju lampu u sneg. Imao je pomalo razmaženu stranu i, budući da je bio šampion, navikao se na ono što želi", priznala je Grinker.

Majk Tajson nije demantovao tu priču, umesto toga njegovi advokati su novinarima rekli da je par bio u "sporazumnom seksualnom odnosu" kada je on imao "oko 17", a ona u srednjim 20-ima.

"U današnje vreme žalosno je što gospođa Grinker nije bila pažljivija sa svojim rečima izostavljajući činjenicu da je bila u seksualnoj vezi s Majkom Tajsonom kada je on bio maloletan s gotovo decenijom razlike u godinama".

Tajsonov portparol napomenuo je jednom prilikom da je par koji se upoznao kada je on imao 13 godina, započeo svoju navodnu vezu oko 1983. godine.

"Imao je oko 17 godina i imao je seksualne odnose s njom na mahove i izvan njih do otprilike 21. Imao je seks s njom i kad je bio prvak u Atlantik Sitiju".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track