DUGO SKRIVANA TAJNA: Darija Klišina ima DVOJE DECE! Atletičarka nedavno objavila da je rodila sina, a za drugo dete NIKO NIJE ZNAO
Foto: Instagram

PRIZNALA POSLE MNOGO GODINA

DUGO SKRIVANA TAJNA: Darija Klišina ima DVOJE DECE! Atletičarka nedavno objavila da je rodila sina, a za drugo dete NIKO NIJE ZNAO

Ostali sportovi -

Ruska atletičarka Darija Klišina otkrila je javnosti da ima dvoje dece.

Slavna atletičarka je nedavno po drugi put postala majka i o svojoj trudnoći je redovno informisala pratioce na društvenim mrežama, ali to nije bio slučaj sa prvim detetom.

Ona je ovih dana odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu o tome kako se snalazi u ulozi majke, pa su njeni fanovi saznali da ona već ima iskustva kada su deca u pitanju.

1 / 4 Foto: Instagram

"Prilično sam povučena i ne reklamiram javno privatan život. Posle SP u Londonu 2017. godine gde sam osvojila srebro planirala sam da rodim dete. Sve je prošlo po planu i 2018. godine postala sam majka prvi put. Usledila je najteža olimpijska sezona, pa sam počela da skačem samo osam meseci posle porođaja", otkrila je Klišina u intervjuu za Sverusku atletsku federaciju, a preneli svetski mediji.

"Oba sina su rođena u Americi. Stariji u Njujorku, a mlađi u Majamiju. Oba puta sam se porodila u bolnici pod nadzorom lekara. Nisam pristalica nikakvog eksperimentisanja, porođaja kod kuće, u nekim neobičnim okolnostima. Moj muž je bio uz mene oba puta, a već drugi dan sam bila kod kuće", rekla je Klišina.

1 / 5 Foto: Instagram

Klišina je dvostruka prvakinja Evrope u dvoranskim uslovima u skoku u dalj, ima i zlato sa letnje Univerzijade u Kazanju 2013. godine, kao i bronzu sa šampionata Evrope 2014.

Ove sezone ne nastupa zbog, ispostavilo se drugog, a ne kako su mnogi mislili prvog porođaja.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track