OVOG DEKICU JEDAN MEČ DELI OD 75.000.000 DOLARA! Najluđa opklada u istoriji: Uložio BOGATSTVO na voljeni tim, na korak je od sna!
Foto: Printscreen

ludilo

OVOG DEKICU JEDAN MEČ DELI OD 75.000.000 DOLARA! Najluđa opklada u istoriji: Uložio BOGATSTVO na voljeni tim, na korak je od sna!

Ostali sportovi -

Džim Mekingvejl, 71-godišnji američki biznismen, iz čiste zabave uložio je neverovatnih 10 miliona dolara na svoj omiljeni bejzbol tim i sada ga samo jedan korak deli od najvećeg dobitka u istoriji!

Simpatični dekica je pre pola godine uložio 10 miliona dolara da će Hjuston Astrosi osvojiti MLB titulu.

Njegov tim je dogurao do finala i ukoliko savlada Filadelfiju Džimu će kladionica morati da isplati neverovatnih 75 miliona dolara.

Mekingvejl je pasionirani kladioničar i ovo nije prvi put da ulaže ogroman novac na sportske mečeve. U aprilu je na pobedu Kanzasa u NCAA zaradio 10 miliona dolara. Međutim, imao je i velike promašaje u prošlosti. Izgubio je 10 miliona kada se kladio na Bengalse protiv Remsa u Superboulu.

Zanimljivo, pre pet godina Džim se takođe kladio na Hjuston i dobio je osam miliona dolara kada je ovaj tim osvojio titulu. Klub ga je tada pozvao da ide sa njima na prijem u Belu kuću kod predsednika Donalda Trampa.

Inače Mekingvejl uspešan preduzetnik i njegovo bogatstvo procenjuje se na 300 miliona dolara.

U salonima nameštaja koje poseduje pred veliko finale spremio je posebnu akciju za kupce. Oni koji kupe robu u vrednosti preko pet hiljada dolara dobiće povraćaj novca i nameštaj na poklon ako njegov Hjuston u noći između petka i subote trijumfuje u finalu.

"Jedino u životu što mi dosadi je stabilnost, volim velike opklade, imam visoku toleranciju na rizik", rekao je Džim za ESPN.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track