DOBRI REZULTATI SRPSKIH TIMOVA U EHF KUPU: Dominacija VOJVODINE, PANČEVO uz manje probleme do 3. kola, PARTIZAN čuva prednost
Foto: RK Vojvodina

RUKOMET

DOBRI REZULTATI SRPSKIH TIMOVA U EHF KUPU: Dominacija VOJVODINE, PANČEVO uz manje probleme do 3. kola, PARTIZAN čuva prednost

Ostali sportovi -

Rukometaši Vojvodine i Pančeva plasirali su se u 3. kolo EHF kupa.

Vojvodina je u revanšu bez ikakvih problema savladala italijanski Briksen u Novom Sadu rezultatom 44:27, tako da ukupnim rezultatom iz dvomeča 75:50 ide u sledeće kolo.

Najbolji strelac Vojvodine bio je Puhovski sa 8 golova, a pratili su ga Buneta sa 6, Mileković, Ocvrk i Tomić sa po 5 pogodaka.

Pančevo je uspelo da sačuva 10 golova razlike iz prvog meča u Pančevu na gostovanju Konversanu. Na poluvremenu je italijanska ekipa vodila sa šest golova razlike i delovalo je da može biti problema za srpski tim, međutim konsolidovali su redove Pančevci u drugom poluvremenu te ovu deonicu dobili 16:13. Na kraju je bilo 30:27 za Konversano, tako da Pančevo sa ukupnim rezultatom 59:52 ide dalje.

Treći srpski predstavnik u ovom takmičenju - Partizan, u Beogradu od 18.30 igra revanš meč protiv HV71 sa Farskih Ostrva. Crno-beli su prvi meč (koji se takođe igrao u Beogradu iz finansijskih razloga) dobili rezultatom 27:21.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track