ODRŽAN DRUGI PANEL "ZVEZDIN FORUM": Na jednom mestu čak 105 trenera! Stručnjaci razmenjivali mišljenja, ideje i vizije
Foto: www.sd-crvenazvezda.net

ozbiljan projekat

ODRŽAN DRUGI PANEL "ZVEZDIN FORUM": Na jednom mestu čak 105 trenera! Stručnjaci razmenjivali mišljenja, ideje i vizije

Ostali sportovi -

Nakon prvog panela „Zvezdin forum“ održanog 20. septembra 2022. godine u organizaciji Sportskog društva Crvena zvezda danas je u Medija centru FK Crvena zvezda stadiona „Rajko Mitić“ održan i drugi panel na kojem su prisustvovali 105 trenera iz svih klubova crveno-bele porodice.

SD Crvena zvezda
foto: www.sd-crvenazvezda.net

Osnov i svrha projekta „Zvezdin forum“ predstavlja izgradnju i utvrđivanje identiteta i imidža Zvezdinog trenera kroz međusobnu komunikaciju i upoznavanje, razmenu iskustava, ideja i vizija. Zvezdini treneri će na panelima sticati znanja u edukaciji i komunikaciji, koje se baziraju na neophodnosti razmene iskustva, trendova u oblasti treninga i priprema sportista, ulozi trenera u vaspitnom i obrazovnom procesu sazrevanja sportista – posebno u mlađim kategorijama, sportskoj psihologiji, sociolpškoj dimenziji sporta i važnosti komunikacije u sportskom menadžmentu.

Zvezdan Terzić
foto: www.sd-crvenazvezda.net

Prisutne trenere i goste drugog panela pozdravili su Zvezdan Terzić, predsednik Upravnog odbora i Zoran Avramović, generalni sekretar SD Crvena zvezda.

Predavanje na temu „Zvezdin trener i komunikacija imidža“ održao je dr Borislav Miljanović, osnivač i direktor regionalne komunikacijske grupacije „Represent System“.

Borislav Miljanović
foto: www.sd-crvenazvezda.net

Borislav Miljanović je pokrenuo i Londonsku školu za odnose sa javnošću (LSPR) u regionu. Više od deset godina radio je kao novinar i urednik brojnih medija. Osnovne studije završio je na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu, a potom stekao zvanje magistra, odnosno doktora komunikologije na Fakultetu političkih nauka. Dobitnik je brojnih nagrada u oblasti komunikacija i PR-a.

U interakciji sa predavačem govorili su i Ratko Pavličević, trener odbojkašica, Ratko Đurković, trener rukometaša, Danilo Perović, sportski direktor Rvačkog kluba, Svetlana Petronijević, predsednica Mačevalačkog kluba, Miloš Milojević, trener fudbalera Crvene zvezde.

Zoran Avramović
foto: www.sd-crvenazvezda.net

„Zvezdin forum“ je usmeren na edukaciju trenera svih 35 klubova sportskog društva, od pionira do seniora u ženskim i muškim selekcijama. Termin održavanja trećeg panela „Zvezdinog foruma“ biće naknadno utvrđen.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track