NAPAO ŽENU NA ULICI, A NIJE NI SLUTIO DA ĆE DA NALETI NA MMA ZVER! Posle susreta s njim mu NEĆE PASTI NA PAMET da opet krade VIDEO
Foto: Instagram/felipecabocaoufc

NIJE IMAO SREĆE

NAPAO ŽENU NA ULICI, A NIJE NI SLUTIO DA ĆE DA NALETI NA MMA ZVER! Posle susreta s njim mu NEĆE PASTI NA PAMET da opet krade VIDEO

Ostali sportovi -

Pokušaj pljačke u Brazilu pošao je po zlu za razbojnika koji nije mogao ni da zamisli da će naleteti na Felipea Kolaresa, poznatog MMA borca.

Kolares se našao u prolazu kada je pljačkaš napao ženu nasred ulice. Zajedno sa društvom se nije puno dvoumio, već je otišao do napadača, a čim je shvatio da nije naoružan, odlučio je da mu se suprostavi.

Naravno, nije imao problem da izađe na kraj sa pljačkašem koji se ubrzo našao na zemlji potpuno nemoćan pod polugom Kolaresa.

MMA borac je sačekao da policija dođe i tek tada je pustio napadača koji je uhapšen.

"Išao sam prema automobilu, a zatim sam otišao da proverim je li ta žena dobro. Radilo se o pljački. Prijatelji i ja smo se vratili do automobila i videli smo tog tipa. Nakon što smo uočili da nije naoružan, intervenisali smo i uspeo sam da ga zadržim na tlu uz džijudžicu tehnike", poručio je Felipe Kolares na društvenoj mreži Instagram, gde je i podelio slike i snimak na kojima se vidi kako je savladao razbojnika.

Okupljeni narod želeo je drugačiji ishod i od borca su tražili da povredi napadača i da ga "baci u jarak", međutim Kolares je ostao pribran.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track