SPEKTAKL KAKAV SE NE PAMTI! KRVAVI RAT U OKTAGONU! Surovi Dagestanac posle LUDAČKE BORBE srušio Volkanovskog i odbranio pojas!
Foto: Printscreen

ufc

SPEKTAKL KAKAV SE NE PAMTI! KRVAVI RAT U OKTAGONU! Surovi Dagestanac posle LUDAČKE BORBE srušio Volkanovskog i odbranio pojas!

Ostali sportovi -

Borac iz Dagestana, Islam Mahačev, odbranio je pojas šampiona lake kategorije u elitnoj UFC promociji.

Mahačev je u australijskom Pertu jednoglasnom odlukom sudija savladao sjajnog Australijanca Aleksandra Volkanovskog posle pet uzbudljivih rundi.

Utisak je da niko nije ovako doboro parirao Mahačevu kao Volkanovski. Teško je osporiti pobedu Dagestanca, ali sigurno ima onih koji smatraju da je Volkanovski bio bolji u ovoj fantastičnoj borbi.

Volkanovski je uputio više udaraca, imao je 164, a Mahačev 95. Kada je reč o značajnim udarcima i tu je u prednosti 70 - 57. Mahačev je ima četiri rušenja iz devet pokušaja, a Volkanovski samo četiri neuspešna pokušaja. Islamu u korist ide i 7:37 minuta kontrole, naspram 2:55 koliko je imao Volkanovski. Kada je reč o nokdaunima, tu je opet Volkanovski u prednosti, imao je jedan u petoj rundi, prednosi "Fight Site".

Sve u svemu, tesna pobeda Mahačeva. Volkanovski je oduševio ljubitelje borilačkih sportova svojim sjajnim nastupom, ali to nije bilo dovoljno da se prekine niz Islama koji je upisao 12. pobedu zaredom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track