FOTKAMA MAMI UZDAHE, A NEKADA JE BILA USPEŠNA SPORTISTKINJA: Znaju je iz serije "Čuvari plaže", a danas zarađuje na ONLIFANSU
Foto: Instagram/mikaylademaiter

opasna plavuša

FOTKAMA MAMI UZDAHE, A NEKADA JE BILA USPEŠNA SPORTISTKINJA: Znaju je iz serije "Čuvari plaže", a danas zarađuje na ONLIFANSU

Ostali sportovi -

Prelepa Kanađanka po imenu Mikajla Demajter nije nepoznato ime u svetu sporta. Pred njom je bila uspešna karijera u hokeju, međutim odlučila je da novac zarađuje na društvenim mrežama.

Mikajla Demajter
foto: Printskrin/Instagram

Mikajla Demajter (22) bila je uspešna golmanka u kanadskoj ekipi Bluvoter Houks, međutim uporedo je gradila i karijeru modela. Vremenom je videla da odlično zarađuje na društvenim mrežama, gde je prati više od 1.600.000 ljudi.

Prosečno, godišnje plavokosa lepotica zarađuje minimum 1.500.000 dolara promovišući razne brendove na društvenim mrežama. Kanađanka je otvorila i stranicu na platformi “Onlyfans”, gde sadržaj naplaćuje 17 dolara mesečno.

Jedna od njenih najposećenijih objava na društvenim mrežama bila je ona gde je oponašala atraktivne spasioce iz čuvene serije "Čuvari plaže".

Da nije bilo teške povrede pre tri godine, možda bi Mikajla i danas bila na ledu. Ovako, za utehu ostala joj je titula najlepše hokejašice Kanade. Završila je Zapadni univerzitet u Ontariju.

Na njenu lepotu pala su dvojica poznatih hokejaša. Rođena je i odrasla u Kanadi i bila je poznata po zabavljanju sa hokejašom Denom Dejvisom i poznatom NHL zvezdom Kurtisom Gabrijelom.

Mikajla redovno osvežuje svoj profil na društvenim mrežama atraktivnim fotografijama, na opšte zadovoljstvo svojih pratilaca.

- Volim da postavljam fotografije, gde ljudi mogu da me vide iz raznih uglova - napisala je na poslednjoj objavi seksepilna plavuša.

Mikajla dominira gde god da se pojavi. Svoj pojavom mami uzdahe, kako na internetu, tako i u životu.

Malo šta plavokosa Kanađanka ostavlja mašti i ponosno pokazuje svoju kolekciju "minijaturnih bikinija" u "zamenu" za hiljade lajkova na društvenim mrežama.

Mikajla Demajter poreklom je iz države Ontario. Odrasla je u gradu Čathamu, a u karijeri je čuvala gol ekipe Bluvoter Houksa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track