MEĐUNARODNI MEMORIJALNI KARATE TURNIR“OLIVER TOMIĆ”: Velika sportska manifestacija u Kruševcu
Foto: Ž. M.

karate

MEĐUNARODNI MEMORIJALNI KARATE TURNIR“OLIVER TOMIĆ”: Velika sportska manifestacija u Kruševcu

Ostali sportovi -

U Kruševcu je održan drugi Memorijalni karate turnir „Oliver Tomić“ u čast svetske legende ovog popularnog sporta, koji je preminuo pre dve godine.

Turnir je imao međunarodni karakter, počelo je izgovaranjem karate zakletve najbolje mlade karatistkinje Srbije Nevene Simić, a učestvovalo je više od hiljadu takmičara svih uzrasnih kategorija iz deset zemalja.

Za veliki doprinos razvoju ovog sporta uručena su priznanja ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću, generalnom direktoru Trayal Korporacije Milošu Neneziću, MUP Republike Srbije, Trayal Korporaciji i Gradu Kruševcu, koje je primio predsednik Skupštine grada Predrag Vukićević.

Prigodna priznanja uručena su i takmičarima i karate klubovima. Prema rečima organizatora - predsednika Karate kluba “Kruševac” Marka Tomića, ovo takmičenje pripada najvišem rangu i jedna je od najvećih godišnjih sportskih manifestacija u Kruševcu.

Nastupio je veliki broj aktuelnih šampiona, prisustvovali su i bivši pobednici, a takmičari su pokazali visok nivo kvaliteta ovog sporta.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track