UPERILI MU PIŠTOLJ U GLAVU I UKRALI SAT SA 719 DIJAMANATA! Bokserski šampion otkrio stravične detalje pljačke: ŽENA JE VRIŠTALA!

TRAUMA

UPERILI MU PIŠTOLJ U GLAVU I UKRALI SAT SA 719 DIJAMANATA! Bokserski šampion otkrio stravične detalje pljačke: ŽENA JE VRIŠTALA!

Ostali sportovi -

Bivši bokserski šampion Amir Kan prošle godine opljačkan je na ulici u istočnom Londonu.

Kan je šetao sa suprugom kada su ga napali naoružani pljačkaši. Uperili su mu pištolj u glavu i tražili da skine skupoceni sat koji je nosio na ruci.

U razgovoru za engleske medije Kan je otrio detalje užasa koji je preživeo tog dana.

"Prvi put mi se desilo da mi neko uperi pištolj u lice. Istog trenutka našao sam se u stanju šoka. Nisam mogao da gledam u pištolj, okrenuo sam pogled u stranu. Bio sam jako uplašen. Imam troje dece, moja supruga je bila pored mene" kaže Kan i dodaje:

"Ja sam sportista, borac, Često sam se nalazio u teškim situacijama u ringu i borio se. Ovo je bilo nešto potpuno drugačije i zastrašujuće", priznao je Bokser.

Kan je otkrio da je njegova supruga vrištala i plakala i da nije video lice napadača.

"Kada je rekao da hoće sat, odmah sam mu ga dao. Kada vam neko uperi pištolj u lice, pomislite da će pucati. Nakon toga sam ih video kako beže. Ljudi su onda počeli da se okupljaju, pa sam se osećao malo sigrunije", prenosi "San" ispovest poznatog boksera.

Kanu je ukraden sat od ružičastog zlata, prošaran sa 719 dijamanata, vredan više od 85.000 evra.

Kan (35) osvojio je olimpijsko srebro za Veliku Britaniju 2004. godine kao 17-godišnjak.

Bio je i svetski šampion u boksu, pošto je osvojio VBA titulu u poluteškoj kategoriji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track