ARMMADA PREMAŠILA SVA OČEKIVANJA: Internacionalni MMA spektakl kakav do sada nije viđen u Novom Sadu
Foto: Armmada

Vrhunske borbe

ARMMADA PREMAŠILA SVA OČEKIVANJA: Internacionalni MMA spektakl kakav do sada nije viđen u Novom Sadu

Ostali sportovi -

ARMMADA je ponovo premašila očekivanja!

U sportskoj hali Petrovaradin je 1. aprila oko 2000 gledalaca prisustvovalo pravom MMA spektaklu, četvrtom izdanju naše najbolje MMA promocije, ARMMADA. Veliki broj gledalaca je ostao napolju, s obzirom na to da su sve ulaznice bile rasprodate sat vremena pre početka događaja.

Uz direktan prenos na Arena Fight TV kanalu, publika širom Balkana je posmatrala 7 veličanstvenih borbi u kojima su učešće uzeli izvrsni domaći i borci iz Severne Makedonije, Hrvatske, Rumunije, Bugarske, Turske i Brazila.

Već u uvodnoj borbi svima je bilo jasno da je fight card pažljivo pripreman, što je postalo zaštitni znak ARMMADA promocije. U ovom izdanju domaća publika je imala prilike da vidi i jednog od najpoznatijih evropskih sudija, Ukaša Bosackog iz Poljske, koji sudi borbe na najpoznatijim promocijama kao što su UFC i KSW.

Co-main event je u ovom izdanju doneo nešto što su mnogi sa nestrpljenjem očekivali, bare knuckle borbu, odnosno, borbu golim šakama (bez rukavica).

Ovo je izuzetno opasna disciplina zbog velike mogućnosti povrede. Imali smo prilike da posmatramo talentovanog Luku „Pitbull“ Zebeca iz Hrvatske i domaću zvezdu borilačkih sportova Vasu „Psiho“ Bakočevića. Bakočević je pobedio Zebeca tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Glavna borba večeri je bila rezervisana za sudar teškaša, Iona Grigorea iz Rumunije i možda i najveću nadu domaće MMA scene u ovoj kategoriji, Jovana Leku. U izuzetno neizvesnoj borbi, Jovan Leka je pokazao zašto mu stručnjaci predviđaju blistavu internacionalnu karijeru, te je tehničkim nokautom u drugoj rundi zabeležio novu pobedu u svojoj profesionalnoj karijeri.

Organizatori Armmada promocije su već zakazali peto izdanje, 27. maja u Vršcu.

Aktivnosti možete pratiti preko zvaničnog sajta, Facebook i Instagram stranica, kao i zvaničnog YouTube kanala.

Rezultati ARMMADA 4: 1- Nikola Đurđev je pobedio Douglas-a Mennu gušenjem R2 02:47 2- Božidar Trivunović je pobedio Ristu Dimitrova tehničkim nokautom R2 02:04 3- Dragutin Jegdić je pobedio Bugrahana Alparslana tehničkim nokautom R1 00:35 4- Danijel Špoljarić je pobedio Douglasa Felipea klasičnim nokautom R1 00:21 5- Kamen Georgiev je pobedio Stevana Jarića podeljenom sudijskom odlukom

Co-Main Event / Bare Knuckle

6- Vaso Bakočević je pobedio Luku Zebeca tehničkim nokautom R2 02:05

Main Event

7- Jovan Leka je pobedio Iona Grigorea tehničkim nokautom R2 03:47

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track