OBRT U SLUČAJU TRAGIČNO NASTRADALE ODBOJKAŠICE: Novi detalji o JEZIVIM PORUKAMA iz grupe
Foto: Twitter

TRAGEDIJA

OBRT U SLUČAJU TRAGIČNO NASTRADALE ODBOJKAŠICE: Novi detalji o JEZIVIM PORUKAMA iz grupe

Ostali sportovi -

Mlada italijanska odbojkašica Julija Ituma preminula je u Istanbulu posle polufinalne utakmice Lige šampiona, u kojoj je njena ekipa Novare izgubila od domaćeg Ezačibašija.

Ituma (18) je pala sa šestog sprata svoje hotelske sobe u Istanbulu, saopštila je lokalna policija. Otvorena je istraga o uzrocima smrti odbojkašice, čije je telo prevezeno na Institut za sudsku medicinu, gde je obavljena obdukcija, a rezultati će biti poznati za nekoliko dana.

Julija Ituma
foto: Valerio Origo/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Smrt mlade odbojkašice obavijena je velom misterije, a turska policija uveliko radi na rekontrukciji njene pogibije. Tragedija se dogodila nekoliko sati nakon revanš meča polufinala Lige šampiona, posle kojeg je plasman u finale osigurala turska ekipa.

Njeno telo pronađeno je oko 5.30 ispred hotela na azijskoj strani Istanbula, a kamere u hotelu pokazuju da se oko 23.00 vratila u svoju sobu vidno uznemirena, nakon dugog telefonskog razgovora.

1 / 3 Foto: Pritnscreen/Twitter

U međuvremenu pojavile su se informacije da je Julija u WhatsApp grupu odbojkaškog kluba Novare poslala poruku u kojoj je pisalo "Zbogom", kao i da je poslednji telefonski razgovor obavila sa mladićem, za kojeg tvrde da joj je škloski drug, a čiji identitet se skriva od javnosti.

Specijalizovani odbojkaški sajtovi iz Italije demantovali su ove tvrdnje turskih kolega.

(Kurir sport/Gazzetta.it)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja