U 11 SATI JE POKAZALA DA JE KUPILA NOVU MAČKU, A U 14 JE VEĆ BILA MRTVA! Detalji smrti lepe rukometašice: Na terasi ostavila OVO!
Foto: Printskrin/Fejsbuk

tuga i bol

U 11 SATI JE POKAZALA DA JE KUPILA NOVU MAČKU, A U 14 JE VEĆ BILA MRTVA! Detalji smrti lepe rukometašice: Na terasi ostavila OVO!

Ostali sportovi -

Rukometašica iz Rusije Viktorija Divak tragično je nastradala u ponedeljak, samo nekoliko nedelja pre svog 30. rođendana.

Viktorija Divak
foto: Printskrin/Fejsbuk

Njeno beživotno telo pronašle su komšije u podnožju zgrade u kojoj je živela. Policija je sprovela istragu, ispitala svedoke, kao i sve stanare u zgradi.

Prema prvim informacijam koje su dosple u javnost, devojka je pala sa prozora stana na osmom spratu, u kojem je živela. Međutim, ruski mediji pozivajući se na policijske izvore donose informaciju da je Viktorija pala sa terase, a ne sa prozora. Na terasi su pronađeni njen mobilni telefon i čaša vina. Vrata stana su bila zaključana iznutra.

Nije poznat razlog smrti Viktorije Divak, mada se sumnja da se radi o nesrećnim okolnostima. Policija nije izlazila u javnost, niti iznosila detalje istrage.

Ono što zbunjuje njene prijatelje, jesu objave Viktorije Divak na društvenim mrežama. Ona se u 11.00 časova pohvalila da je kupila novu mačku i njene fotografije je odmah postavila na svoje profile na društvenim mrežama.

Viktorija Divak
foto: Printskrin/Fejsbuk

Samo tri časa kasnije, nesrećna rukometašica je preminula. Na mestu tragedije nije pronađena bilo kakva poruka. Dan pred smrt Viktorija je igrala utakmicu protiv CSKA (28:37).

Od rukometašice Viktorije Divak oprostili su se njen klub Astrahanočka, rivali, kao i Rukometni savez Rusije.

Viktorija Divak karijeru je započela u lokalnom rukometnom klubu Dinamo-Sinara, sa kojim je od 2011. do 2013. godine tri puta postala šampion Rusije. U sastavu juniorske reprezentacije 2009. godine osvojila je srebro na Evropskom prvenstvu i srebro na Olimpijskim igrama mladih 2010. godine.

Kasnije je igrala za krasnodarski klub Kuban, nemački Hale Nojštat, francuski Ahenhajm i beloruski Gomel. Godine 2021. Viktorija je zaigrala za Astrahanočku. Tri puta je bila šampion Rusije.

Viktorija Divak biće sahranjena u četvrtak, na groblju u Volgogradu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track