ZVER IZ ROSTOVA UNIŠTILA AMERIKANCA USRED LAS VEGASA: Sudija se bacio da spasi Blejdsa, a Rus je samo ustao i prekrstio se (VIDEO)
Foto: Printscreen

UFC

ZVER IZ ROSTOVA UNIŠTILA AMERIKANCA USRED LAS VEGASA: Sudija se bacio da spasi Blejdsa, a Rus je samo ustao i prekrstio se (VIDEO)

Ostali sportovi -

Ruski MMA borac, Sergej Pavlovič, razbio je Amerikanca, Kurtisa Blejdsa, u glavnoj borbi UFC večeri u Las Vegasu.

Spektakl je završen prerano i pogrešnim ishodom ako pitate domaću publiku pred kojom se Rus prekrstio nekoliko puta nakon što je nokautirao svog rivala u prvoj rundi.

Pavlovič je bio dominantan od početka borbe, snažni udarci su poljuljali Blejdsa koji je nekoliko puta bezuspešno pokušao da uvede borbu u parter.

Nakon tri minuta borbe, ruski borac je aperkatom pogodio rivala u bradu, time ga oborio na pod, a sudija je nakon niza silovitih udaraca morao da prekine borbu.

Sergej je pobedu proslavio tako što se prekrstio nekoliko puta, a najavio je i pohod na pojas gde bi uskoro mogao da se bori protiv legendarnog Džona Džonsa.

Sergej Pavlovič je rođen 13. maja 1992. godine u mestu Orlovski u oblasti Rostov.

Prema pojedinim informacijama visok je 191 centimetar i težak 118 kilograma, a u MMA karijeri koja traje od 2014. godine zabeležio je 18 pobeda (15 nokautom) i samo jedan poraz.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track