MA BRE, TO SE NE DOVODI U PITANJE! Ovaj teniser jednostavno NEMA DILEMU, Novak je glavni FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa!
Foto: EPA/YOAN VALAT

veruje u novaka

MA BRE, TO SE NE DOVODI U PITANJE! Ovaj teniser jednostavno NEMA DILEMU, Novak je glavni FAVORIT za osvajanje Rolan Garosa!

Tenis -

Prvi reket sveta Novak Đoković svoje učešće na turniru Srpska open završio je već u četvrtfinalu, kada je od njega bio bolji sunarodnik Dušan Lajović.

Nakon eliminacije sa pomenutog turnira, Novak je otkazao učešće na Mastersu u Madridu, pa ćemo ga sledeći put gledati u Rimu (9. - 21. maj), a onda i na Rolan Garos (28. maj - 11. jun).

Povodom predstojećeg gren slema u Gradu svetlosti, svoj komentar izneo je australijski teniser Džon Milman, koji nema dilemu kada se govori o tome ko je glavni favorit na Rolan Garosu.

- Moj izbor ide ovako - Novak Đoković, Karlos Alkaras, i Rafael Nadal. Ako Nadal ne igra u Rimu, Janik Siner je na trećem mestu - napisao je Milman na Tviteru, da bi potom dodatno obrazložio svoj stav.

- Mislim da još uvek nismo videli najbolji Novakov tenis na šljaci. Očekujem ga na vrhunskom nivou u Rimu. I sam je rekao u prošlosti da dostiže optimalnu formu u italijanskoj prestonici - rekao je 185. reket sveta rođen u Brizbejnu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track