POBEDU POSVEĆUJEM ĆERKI MOG PRIJATELJA KOJA JE UBIJENA U BEOGRADU: Hrvatski trener osvojio titulu, pa poslao emotivnu poruku
Foto: Nenad Kostić

VELIKI GEST

POBEDU POSVEĆUJEM ĆERKI MOG PRIJATELJA KOJA JE UBIJENA U BEOGRADU: Hrvatski trener osvojio titulu, pa poslao emotivnu poruku

Ostali sportovi -

Hrvatski trener, Ratko Periš, posvetio je osvojenu titulu ćerki Dragana Kobiljskog, ubijenoj u masakru u beogradskoj osnovnoj školi.

Odbojkaši zagrebačke Mladosti odbranili su titulu prvaka Hrvatske pobedom protiv Murse iz Osijeka, a Periš je na početku razgovora sa predstavnicima medija poslao poruku podrške prijatelju u najtežim trenucima.

- Hteo bih samo da posvetim ovu pobedu E. K., ćerki mog velikog prijatelja Dragana Kobiljskog, koja je ubijena u Beogradu u školi. Tako da njoj posvećujem ovu veliku pobedu - poručio je Periš za televiziju "HRT".

Ćerka srpskog odbojkaša jedna je od osmoro ubijene dece u nezapamćenoj tragediji u Beogradu i Srbiji, u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, u kojoj je ubijen i školski čuvar.

Njen otac je nekadašnji srpski odbojkaš, bivši trener Crvene zvezde koji je trenutno na klupi odbojkaškog kluba Zalau iz Rumunije, koji se oglasio nakon tragične vesti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track