BUTINAMA GNJEČI LUBENICE, A NEKAD JE BILA ŠAMPIONKA U KLIZANJU: Zovu je Mala zver, a ona diže 200 kilograma! (VIDEO)
Foto: Printscreen Instagram, Printscreen Youtube

opasnica

BUTINAMA GNJEČI LUBENICE, A NEKAD JE BILA ŠAMPIONKA U KLIZANJU: Zovu je Mala zver, a ona diže 200 kilograma! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Veliki broj atleta širom sveta pokazuje afinitete prema sportovima u kojima nisu stekli zavidnu reputaciju i napravili karijeru.

Hikaru Komijama
foto: Printskrin/Instagram

Takav je slučaj i sa Hikaru Komijamom, Amerikankom japanskog porekla. Bila je izrazito talentovana za umetničko klizanje, u mlađim kategorijama osvajala je brojne trofeje i titule.

Međutim, kasnije Hikaru Komijama odlučila je da sportsku karijeru gradi u pauerliftingu. Nije izgubila gracioznost pokreta, ali je nabacila mišićnu kasu. Vredno trenira svaki dan i vreme provodi u teretani.

Hikaru Komijama živi u Los Anđelesu i ima 30 godina. Sposobna je da podigne četiri puta više od svoje telesne težine, a teška je samo 56 kilograma. Prijatelji su joj dali nadimak „Mala zver“, a na društvenim mrežama nazivaju je najlepšom dizačicom na svetu.

Zanimljivo, Amerikanka japanskog porekla stiče i veliku popularnost na društvenim mrežama i Jutjubu. Njen video na kojem snažnim butinama gnječi i melje lubenice ima skoro 110.000 pregleda.

Lepa Hikaru gradi i profesionalnu karijeru fitnes modela, pošto ima milione pratilaca na društvenim mrežama, tačnije 413.000 na Instagramu i preko 2.700.000 na TikToku. Između treninga, svoju ženstvenost demonstrira u reklamnim foto sesijama.

Visoka je svega 156 centimetara i sa tom visinom bila je idealna za umetničko klizanje. Na kraju, taj sport napustila je zbog sukoba sa trenerom, pošto joj je rekao da ima višak kilograma i da mora da bude na stalnoj dijeti.

Sve se na kraju završilo tragično po Hikaru, jer je došlo do poremećaja u ishrani, završila je u bolnici i povukla se iz umetničkog klizanja.

Na sreću, brzo se našla u drugom pravcu. Sada bez problema diže 200 kilograma, a može čak i da izngnječi lubenicu butinama.

Kako pišu američki mediji, Komijama je mešavina lepote i mišića. Sa figurom u obliku peščanog sata privlači pažnju ljudi.

Mnogi je opisuju kao ženu čija je građa kao iz snova, uglavnom zbog njenog prelepih crta lica.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track