MMA SPEKTAKL U VRŠCU: Sprema se 10 velikih borbi!
Foto: MMA Armmada

DOGAĐAJ

MMA SPEKTAKL U VRŠCU: Sprema se 10 velikih borbi!

Ostali sportovi -

Najkvalitetnija i najbrže rastuća domaća MMA promocija, ARMMADA je stigla do svog 5. izdanja. 27. maja sa početkom u 20:00, publika u Vršcu u sportskoj hali „Milenijum“ će imati priliku da svedoči još jednom istinskom MMA spektaklu o kom se priča.

Prethodna 4 turnira su imala izvanredan fight card, pa sa pravom očekujemo ništa manje nego veoma neizvesne i veoma kvalitetne borbe.

Organizatori su najavili 10 borbi, od kojih je jedna semi-pro i jedna „bare knuckle“, odnosno borba golim šakama. Armmada je turnir internacionalnog karaktera, pa će publika imati prilike da pored domaćih, vidi i izuzetno kvalitetne inostrane borce.

Prava poslastica za ljubitelje borilačkih veština će biti tzv. „main event“, odnosno, glavna borba večeri u kojoj će nastupiti naš poznati teškaš Dragutin Jegdić, koji u svojoj profesionalnoj karijeri ne zna za poraz, protiv rumunskog borca Mihai Simona. Takođe, tu su i Svetsilav Nikolajev, koji se posle duže pauze vraća u kavez, ali i Aleksandar Novaković, Nenad Bojović i Aleksandar Rakić.

Po ugledu na najkvalitetnije i najveće svetske promocije, ARMMADA donosi svojevrsan audio/video spektakl svim gledaocima u hali!

Na svakom događaju se traži mesto više u hali, gledaoci su prepoznali energiju i trud organizatora za priređivanje istinskog spektakla. S obzirom na to da je ulaz besplatan, a imajući u vidu koliko interesovanje vlada za ARMMADA turnire, organizatori poručuju gledocima da dođu na vreme, kako ne bi ostali bez mesta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track