UKRAJINAC IZGUBIO, PA DOBIO PORUKU OD LEPE RUSKINJE: Pokrali su ga! Ceo svet je to mogao da vidi!
Foto: Printskrin/Instagram

podrška

UKRAJINAC IZGUBIO, PA DOBIO PORUKU OD LEPE RUSKINJE: Pokrali su ga! Ceo svet je to mogao da vidi!

Ostali sportovi -

Ukrajinski bokser Vasilij Lomačenko poražen je od Amerikanca Devina Hejnija u borbi za profesionalnu titulu u lakoj kategoriji.

Vasilij Lomačenko, Devin Hejni
foto: Adam DelGiudice / Zuma Press / Profimedia

Američki bokser slavio je posle jednoglasne odluke sudija na poene (115:113, 116:112, 115:113), a Ukrajinac se emotivno slomio. Statistički je bio u nekim parametrima bolji, pet rundi je dobio, koliko i Amerikanac, dok su dve završene nerešeno.

Lomačenko je zadao više udaraca 124, naspram 110 Hejnija, ali je Amerikanac bio uspešniji sa 27 procenata, u odnosu na 22 Ukrajinca. Dvostruki olimpijski šampion iz Ukrajine se posle 12 rundi popeo na konopce, video je pobedu i povratak pojaseva, Međutim, na kraju je zaplakao, ali čestitao protivniku.

Svetlana Solujanova
foto: Printskrin/Instagram

Ruska bokserka Svetlana Solujanova, šampionka Evrope iz 2018. godine i učesnica Olimpijskih igara 2021. u Tokiju, podržala je ukrajinskog boksera Vasilija Lomačenka.

- Opljačkali su ga! Na tako visokom nivou, prvi put vidim takav haos. Vasilij je bio daleko najbolji. Svi su to videli. Bilo je očigledno! Čisti haos - rekla je Solujanova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track