LJUBAVNI TROUGAO O KOM BRUJI PLANETA! Zvezda fudbala NE ZNA ŠTA MU RADI DEVOJKA! Prelepa manekenka uhvaćena sa drugim sportistom
Foto: EPA/Ali Haider, Instagram/joaofelix79, Instagram/magui_corceiro

KOKTEL LJUBAVI

LJUBAVNI TROUGAO O KOM BRUJI PLANETA! Zvezda fudbala NE ZNA ŠTA MU RADI DEVOJKA! Prelepa manekenka uhvaćena sa drugim sportistom

Fudbal -

Video snimak koji se pojavio na društvenim mrežama postao je viralan, a na njemu se pored prelepe manekenke nalazi vrhunski sportista.

Taj snimak izazvao je puno pažnje i, iako je brzo obrisan, nije potpuno nestao, pošto su pratioci brzo reagovali.

Na snimku se vide Lando Noris, vozač Formule 1 i Magi Korseiro, portugalska manekenka, što je podgrejalo priče o početku njihove romanse.

I ništa sporno ne bi bilo, da Magi nije u ljubavi sa fudbalerom koji je pre tri godine plaćen 127 miliona evra.

Žoao Feliks
foto: EPA/Ali Haider

U pitanju je Žoao Feliks, Portugalac koji je za pomenutu sumu prešao iz Benfike u Altetiko Madrid, a sada igra na pozajmici u Čelsiju.

Ova fudbalska zvezda i Magi Korseiro su četiri godine zajedno, a prema navodima španske "Marke", pre snimka Magi sa vozačem Formule 1 nije postojala indikacija da je došlo do prekida veze.

Snimak manekenke i britanskog vozača nastao je u Monaku, a na njemu se vidi kako uživaju u vožnji starim Fiatom.

Sa druge strane, Noris, koji po sezoni zarađuje čak 20 miliona evra, krajem 2022. godine je okončao vezu sa Luisinjom Oliverom, još jednom portugalskom manekenkom, pa može da se pretpostavi da je slobodan i spreman da zaplovi u novu romansu.

Deluje i da ima jasan tip i da mu je bitno da je devojka manekenka i da dolazi iz Portugala.

Ni Magi, ni Lando nisu još uvek komentarisali video koji se pojavio na društvenim mrežama, niti objasnili šta se krije iza svega.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track