NEKOME SMETAMO, NEMA DOKAZA! Oglasio se superligaš koji je izbačen iz lige zbog nameštanja: Kazna izrečena bez obrazloženja!
Foto: Starsport

BRANE SE

NEKOME SMETAMO, NEMA DOKAZA! Oglasio se superligaš koji je izbačen iz lige zbog nameštanja: Kazna izrečena bez obrazloženja!

Fudbal -

Fudbalski klub Kolubara, oglasio se saopštenjem nakon što je ostao bez devet bodova, a samim tim i bez šansi za opstankom u Super ligi Srbije.

Podsetimo, ekipa iz Lazarevca je kažnjena zbog dve sumnjive utakmice, na šta imaju pravo da podnesu žalbu u roku od 48 sati.

Kolubara se nakon kazne oglasila porukom da će svoje pravo na žalbu iskoristiti, uz tvrdnju da nije bilo dokaza za izricanje kazne.

"Fudbalski klub Kolubara bi se najradije suzdržao od komentarisanja prvostepenog disciplinskog organa, poput onog što rade pojedini zli jezici i naši oponenti na sportskom terenu, kako se naš stav ne bi protumačio kao pritisak na drugostepenu komisiju. Međutim, doneta odluka je pravni nonsens s obzirom na to da je UEFA polemisala o mogućoj zloupotrebi, a nepovoljna odluka po FK Kolubara je doneta i usled nedostatka dokaza. Dakle, prvostepeni organ je izrekao kaznu bez ikakvog obrazloženja.

Kolubara
foto: Starsport

Nekome očigledno smeta naš status superligaša, a šteta se nanosi kako našem gradu, tako i momcima koji su pošteno znojili dres Kolubare cele sezone.

Žalbu ćemo uložiti uz nadu da će se pravna odluka preinačiti i biti pravedno donesena", navedeno je u saopštenju Kolubare.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track