TRAKTOR SE UPLAŠIO I POBEGAO OD SRBINA: Bogdanović juriša na Amerikanca na MMA spektaklu u Novom Sadu
Foto: Printskrin/Instagram

uzbuđenje raste

TRAKTOR SE UPLAŠIO I POBEGAO OD SRBINA: Bogdanović juriša na Amerikanca na MMA spektaklu u Novom Sadu

Ostali sportovi -

Pravi MMA spektakl biće održan 2. juna u Velikoj hali SPENS, u Novom Sadu.

Predrag Bogdanović
foto: Printskrin/Instagram

U centru pažnje, kao glavna borba večeri biće duel neporaženog srpskog šampiona Predraga Bogdanovića i prvorangiranog američkog borca, nekadašnjeg "Bellator šampiona" i bivšeg UFC i PFL borca, Vila Bruksa. Njih dvojica boriće se za "Titan FC" i "SBC" pojas u velter kategoriji.

Za duel sa Predragom Bogdanovićem bio je prvobitno predviđen Brazilac Mišel Trator Prazeres, ali je on odustao od borbe.

- Borba večeri za velter pojas. Iza mene su najteže pripreme do sada, imali smo po 15 treninga nedeljno. Apsolutno sam spreman, ne mogu više ni da dočekam meč - rekao je Predrag Bogdanović, a onda se dotakao Brazilca:

Predrag Bogdanović
foto: Printskrin/Instagram

- Prazeres je otkazao... Jednom, dva puta je sramota. Ne znam, neću više bilo šta da komentarišem. Sva sreća, našli smo bolje protivnika i to mi je drago. Moj skor je 14:0, sledeća borba ako bude sve kako treba biće 15:0. Sledeći cilj je UFC, nema ništa drugo što želim više.

Stefan Sekulić, doskorašnji UFC borac, vraća se u oktagon protiv prave legende svetskog MMA sporta i UFC, Aleksa "Kauboja" Oliveire. Još jedan srpski borac Stefan Zvijer pokušaće da nastavi svoj pobednički niz u najvećem ispitu dosadašnje karijere, protiv opasnog kirgistanskog borca Miktibeka Orolbaja.

Stefan Sekulić
foto: Printskrin/Instagram

Jermenski borac, Suren Manukjan, imaće svoj profesionalni MMA debi na velikoj internacionalnoj sceni protiv beskompromisnog srpskog borca Miladina "Kengura" Kolarskog, iz Novog Sada!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track