SRBIN NEVEROVATNIM UDARCEM PATOSIRAO BRAZILCA: Ovaj momak je u Zagrebu digao celu Hrvatsku NA NOGE (VIDEO)
Foto: Printskrin/Instagram

nokaut

SRBIN NEVEROVATNIM UDARCEM PATOSIRAO BRAZILCA: Ovaj momak je u Zagrebu digao celu Hrvatsku NA NOGE (VIDEO)

Ostali sportovi -

Neverovatan povratak Marka Bojkovića u MMA, posle skoro godinu dana od pauze, nakon teške povrede kolena.

Marko Bojković
foto: Printskrin/Instagram

Pred impresivnim Srbinom pao je Brazilac Mauro Paišao, sa kojim je pred borbu nekoliko dana vodio pravi verbalni rat. A, kako je naš Marko nokautirao Brazilca!

Na početku borbe krenuo je Bojković žestoko i agresivno, ali je i Brazilac uzvraćao istom merom. Pokušao je Paišao da ruši Srbina, da ga natera na borbu u parteru, ali nije uspeo. To je razbesnelo Marka, pa je početak druge runde dočekao na nogama u uglu.

A, onda krešendo. Srbin je umlatio Brazilca i pokazao ko je gazda u ringu. Prvo ga je pogodio laktom, a onda krošeom. I za kraj, kada je video da ga ima, Bojković se zaleteo u Paišaa i kolenom ga poslao u carstvo snova. Sudija je prekinuo agoniju, štiteći Brazilca od udaraca besnog Srbina.

MMA spektakl održan je u Areni u Zagrebu, a publika iz glavnog grada Hrvatske uživala je u impresivnoj pobedi Marka Bojkovića i navijala za Srbina. Sjajni borac rođen je u selu Karavukovo pored Odžaka, ali već neko vreme živi i trenira u glavnom gradu Srbije.

Marko Bojković se vratio u ring posle operacije ukrštenih ligamenata kolena. Prvobitno trebalo je da se bori protiv Čečena iz Belgije Šamila Irisbijeva, ali se on povredio, pa je umesto njega uskočio Brazilac Mauro Paišao.

Kurir sport

Bonus video:

00:42

Merenje pred boks meč Veljka Ražnatovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track