KARLOS RASKINUO SA DEVOJKOM! Posle šest godina kraj jedne od najvećih ljubavi u svetu sporta
Foto: James Moy / Alamy / Alamy / Profimedia

svako svojim putem

KARLOS RASKINUO SA DEVOJKOM! Posle šest godina kraj jedne od najvećih ljubavi u svetu sporta

Ostali sportovi -

Karlos Sainc Junior ušao je sa velikim ambicijam u novu sezonu u Formuli 1, ali je već na startu shvatio da Ferari ima slab bolid u odnosu na konkurenciju.

Karlos Sainc Junior, Karlos Sains
foto: Jay Hirano / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ni na privatnom planu Karlosu Saincu Junioru ne ide najbolje. Posle šest godina raskinuo je vezu sa devojkom Izabel Ernaez Fuster.

Njih dvoje godinama su važili za par koji nije bio predmet žute štampe i spletki. Iskreno su se voleli i nikada nijednim postupkom nisu privlačili pažnju paparaca.

Sezona 2023. je deveta za Karlosa Sainca u Formuli 1 i treća u ekipi Ferari. Španac koji ima 28 godina trenutno je peti u ukupnom poretku, a njegov najbolji rezultat je četvrto mesto u Bahreinu.

Prošle godine Karlos Sainc stigao je do svoje prve pobede na nekom od gran prija Formule 1. Nadao se da će ove sezone Ferari biti moćniji, ali... Iznervirale su ga priče da će na kraju sezone napustiti Skuderiju.

Izabel je rođena u Madridu 24. februara 1995. i godinu ipo dana je mlađa od Sainca. Po profesiji je novinarka, pošto je diplomirala na Univerzitetu Karlos III u Madridu.

Bavila se PR-om i radila kao ataše za štampu u kompaniji "Scalpers i Victoria Collection". Uspešna je u svom poslu, sarađuje sa medijima i reklamnim agencijama, a bavi se i društvenim mrežama.

Izabel i Karlos su zajedno od januara 2017. godine, kada je Španac vozio za tim Red Bull Toro Rosso. Devojka je putovala sa Karlosom na sve grand pri trke i podržavala ga.

Ovog leta, njih dvoje su obrisali sve zajedničke fotografije sa društvenih mreža. Tačan razlog raskida nije poznat.

Navodno, Karlos Sainc Junior utehu je pronašao pored manekenke Rebeke Donaldson iz Škotske.

Njih dvoje viđeni su kako šetaju Milanom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track