NOVI IZAZOV PRED MILOVANOVIĆEM: Ovog vikenda nastavlja sezonu na Slovakija ringu
Foto: Privatna Arhiva

AUTOMOBILIZAM

NOVI IZAZOV PRED MILOVANOVIĆEM: Ovog vikenda nastavlja sezonu na Slovakija ringu

Ostali sportovi -

Posle sjajnog vikenda na stazi Grobnik kod Rijeke i novom pobedom na istoj koja našem automobilisti Nemanji Milovanoviću puno znači, došao je red za novi izazov.

Srpski automobilista je na poslednjoj trci ostvario fenomenalan rezultat i vratio se u igru za titulu. Ovog vikenda nas očekuje trka na stazi Slovakiaring u Slovačkoj koja se ujedno boduje za Centralnu Evropu, Sampuionat HR i TCC što znači da će sigurno biti dobro trkanje i dosta automobila.

Nemanja Milovanović
foto: Privatna Arhiva

Srpski vozač Nemanja Milovanović na tu trku polazi sa nadom da će se opet boriti za jedan od tri stepenika, napraviti novi rezultat i prikupiti što je više mogućih bodova.

Ovaj vikend će Milovanoviću biti jedan od najtežih u karijeri iz raznih razloga, a jedan od njih je to što ovog puta ide sa smanjenom ekipom gde će morati da se potrudi sam oko kola i vožnje zajedno.

Nemanja Milovanović
foto: Privatna Arhiva

Naš as u petak ima nezvanične treninge i tada će prvi put izaći na stazu, dok su subota i nedelja rezervisane za jutarnje kvalifikacije i borbu za što bolju startnu poziciju a onda i za popodnevne trke, koje možete pratiti uživo na Youtube GP1tv kanalu u subotu u 13.45 časova i u nedelju u 13.55 časova.

Nemanja inače nastupa na ovoj stazi već par godina i kada se pogleda bilans imao je jako zapažene rezultate.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track