AMERIČKA LEPOTICA VIŠE NE PATI ZA ODBOJKOM, IMA DRUGU ZANIMACIJU: Bujna Kajla uživa na letovanju i prati šta se dešava na EP
Foto: Printscreen/Instagram

samo nas posmatra

AMERIČKA LEPOTICA VIŠE NE PATI ZA ODBOJKOM, IMA DRUGU ZANIMACIJU: Bujna Kajla uživa na letovanju i prati šta se dešava na EP

Ostali sportovi -

Evropsko prvenstvo u odbojci blizu je kraja prve faze, a najjače reprezentacije uglavnom su opravdale ulogu favorita.

Kajla Simons
foto: Printskrin/Instagram

Iako reprezentacija SAD ne može da učestvuje na šampionatu Evrope, nekadašnja američka odbojkašica Kajla Simons prati ono što se dešava na EP u Belgiji, Italiji, Nemačkoj i Estoniji.

Kajla Simons važi za jednu od najlepših odbojkašica na svetu, a poslednjih godina napravila je zapaženu karijeru modela na društvenim mrežama.

Iskoristila je ono što joj je majka priroda podarila da bi dobro zaradila reklamirajući donji veš, parfeme i razne preparate.

Lepa Kajla redovno obilazi Evropu, pa je posle boravka u Francuskoj i Italiji posetila Grčku, gde je odmarala u poznatom letovalištu na Mikonosu.

Tokom zime letovala je u Kaliforniji, na plažama Malibua, ali i na Floridi i Havajima, uživajući u čarima plami, peska i sunca.

Amerikanka je da igra odbojku na Univerzitetu Maršal, ali je u isto vreme objavljivala svoje seksi fotografije na društvenim mrežama, a to se nije dopalo lokalnom odbojkaškom savezu.

Simonsova je bila prinuđena da prekine sportsku karijeru zbog kritika. Nisu svi bili oduševljeni njenim iskrenim i provokativnim fotografijama na instagramu.

Danas Sada Kajla ima 27 godina i jedva da joj nedostaje profesionalna karijera. Mada, kada su velika odbojkaška takmičenja u pitanju, uvek je uhvati seta.

Prema anketama u SAD, smatra se najlepšom odbojkašicom na svetu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja