IPAK NIŠTA OD POVRATKA U ZVEZDU: Italijani otkrivaju: Luka Jović pred transferom u MILAN! Trener Rosonera želi srpskog napadača!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

PREGOVORI U TOKU

IPAK NIŠTA OD POVRATKA U ZVEZDU: Italijani otkrivaju: Luka Jović pred transferom u MILAN! Trener Rosonera želi srpskog napadača!

Fudbal -

Slavni italijanski klub Milan ozbiljno je zainteresovan za reprezentativca Srbije Luku Jovića, prenose italijanski mediji.

Jović će sigurno ovog leta napustiti Fiorentinu, pa se uveliko spekuliše gde bi bivši napadač Real Madrida mogao da nastavi karijeru.

Tinjala je nada navijača Zvezde da bi Luka mogao da se vrati na Marakanu i pojača napad srpskog šampiona, ali kako stvari trenutno stoje od toga neće biti ništa.

Ozbiljno interesovanje za Jovića pokazao je Milan i njegov agent Fali Ramadani, koji ima sjajnu saradnju sa ekipom Rosonerima, već je započeo pregovore sa italijanskim gigantom.

Trener Stefano Pioli dao je "zeleno svetlo" upravi kluba za Jovića. Iskusni stručnjak ceni srpskog napadača i vidi ga kao idealnu zamenu za Olivijea Žirua koji će uskoro napuniti 37 godina.

Milan je spreman da preuzme Jovićevu platu od 2,5 miliona evra i potpiše dvogodišnji ugovor sa bivšim igračem Reala.

Prihod od eventualne prodaje Jovića ne bi u potpunosti otišao Fiorentini. Naime, 50 odsto iznosa pripalo bi Real Madridu.

Prošle sezone Jović je odigrao 50 mečeva za Fiorentinu u svim takmičenjima. Postigao je 13 golova i upisao pet asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track