POZNATA SPORTISTKINJA POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI: Kamion se zakucao u njen auto, preminula je na mestu, beba čudom preživela
Foto: JOHANNES EISELE / AFP / Profimedia

TRAGEDIJA!

POZNATA SPORTISTKINJA POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI: Kamion se zakucao u njen auto, preminula je na mestu, beba čudom preživela

Ostali sportovi -

Kanadska olimpijka, umetnička klizačica Aleksandra Pol (31), poginula je u saobraćajnoj nesreći.

Ona je izgubila život u udesu u kome je učestvovalo sedam vozila.

Tom prilikom, u njenim kolima nalazio se i jednogodišnji sin Čarli, koji je prevežen u bolnicu i lekari kažu da povrede nisu takve da mu je život ugrožen.

Aleksandra Pol je na putu u Ontariju bila u traci u kojoj je saobraćaj bio na kratko zaustavljen zbog naizmeničnog propuštanja vozila usled radova. Tada se u njena kola zakucao kamion čiji je vozač izgubio kontrolu. Nesrećna sportistkinja je preminula na mestu.

Polova je 2014. učestvovala na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju u paru sa Mičelom Islamom, zauzeli su 18. mesto, a nedugo zatim ušli u vezu, koju su krunisali brakom u septembru 2021.

U 2022. dobili su sina Čarlija, koji je ovog vikenda na tragičan način ostao bez majke. Čarli je bio u kolima, u auto-sedištu i čudom je prošao sa lakšim povredama.

Kurir sport/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track