SPREMALA SE ZA MEČ KARIJERE, NIJE NI SLUTILA DA JE TRUDNA: Nekoliko dana pred MMA borbu lekari joj saopštili ŠOKANTNU VEST!
Foto: Instagram

NEVEROVATNO

SPREMALA SE ZA MEČ KARIJERE, NIJE NI SLUTILA DA JE TRUDNA: Nekoliko dana pred MMA borbu lekari joj saopštili ŠOKANTNU VEST!

Ostali sportovi -

Uspešna MMA borkinja iz Kanade, Korin Lafromis, morala je da otkaže najvažniji meč u karijeri, jer je nekoliko dana pred borbu saznala da je u drugom stanju.

Početkom septembra trebalo je da se bori sa Rein Gerero za ugovor sa UFC. Naporno je trenirala kako bi bila potpuno spremna za borbu života, a onda je usledio šok. Nakon obaveznog lekarskog pregleda, šest dana pred meč, lekari su joj saopštili da je u trećem mesecu trudnoće.

Iako je imala nuspojave trudnoće, Kanađanka nije ni slutila da je u drugom stanju. Pripisivala je to napornim treninzima koje je imala.

Bez oklevanja je otkazala borbu, kako bi zaštitila bebu. Imala je neverovatnu sreću, pošto nije sparingovala tokom priprema za meč.

"Već prvog vikenda priprema trebalo je da sparingujem, ali povredila sam zglob. Stopalo mi je oteklo i tokom celih priprema nisam sparingovala. Samo sam plivala, radila kardio, nisam primala udarce. Mislim da se život pobrinuo da sve ovako ispadne, sve se događa s razlogom", rekla je 34-godišnja sportiskinja.

Ona ne želi da odustane od svojih snova, ali trenutno ima druge prioritete u životu.

"Želim da se fokusiram na bebu, pa ćemo videti. U najboljem scenariju, nastaviću da se borim. Znam da pripadam UFC-u, dovoljno sam jaka, volim da završim borbe u prve dve runde, pravim dobar šou", kaže Korin.

Kurir sport/Index

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track