AKO IZGUBIM BORBU, IMA SAM SEBI DA ODSEČEM...!? Skandalozna objava srpskog MMA borca pred važan meč: ZLA KRV će biti prolivena
Foto: Printskrin/Instagram

debi u beogradu

AKO IZGUBIM BORBU, IMA SAM SEBI DA ODSEČEM...!? Skandalozna objava srpskog MMA borca pred važan meč: ZLA KRV će biti prolivena

Ostali sportovi -

MMA borbe u protekloj deceniji postgile su ogromnu popularnost u svetu, a takmičari su postali i planetarno poznati.

Marko Bojković
foto: Printskrin/Instagram

Srbija je poznata po svojim MMA borcima, a jedan od onih koji privlači pažnju javnosti jeste i Marko Bojković. Ne samo što je atraktivan u svojim borbama, već je surov i prema svojim protivnicima. U novembru ga očekuje prva borba u Srbiji i to u Beogradu.

Marko Bojković ne bira reči kako bi psihološki uticao na svoje rivale, a onda ih u ringu rešava atraktivnim udarcima rukama i nogama. Mnogi su osetili njegov bes u ringu. Marko Bojković radio je četiri meča u profesionalnoj kategoriji i iz sva četiri izašao je kao pobednik. Tukao je Maura Paikjaoa, Luku Giorgadzea, Davida Galeckog i Patrika Čelića.

Pred borbu koja ga očekuje 4. novembra Marko Bojković nije otkrio sa kim će raditi meč, samo je na društvenim mrežama napisao:

- Četvrtog novembra je sledeća borba, zla krv između mene i protivnika će biti prolivena.

Marko Bojković
foto: Printskrin/Instagram

Potom je na opasku jednog fana sa društvenih mreža da treba da odseče sebi ruku ako izgubi, Bojković doslovce odgovorio:

- Brate, ako izgubim sečem sebi... (Uz emotikon patlidžana.)

Marko Bojković rođen je u Karavukovu pored Odžaka 9. februara 2002. godine, a MMA profesionalac postao je 2021. godine, kada je na debiju pobedio Hrvata Patrika Čelića. Radi se o izrazito talentovanom borcu u lakoj kategoriji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track