SITUACIJA JE KATASTROFALNA! Oglasio se prijatelj Mihaela Šumahera: Sve je jako TUŽNO, nikada ne dobijamo DOBRE VESTI!
Foto: Profimedia

nije dobro

SITUACIJA JE KATASTROFALNA! Oglasio se prijatelj Mihaela Šumahera: Sve je jako TUŽNO, nikada ne dobijamo DOBRE VESTI!

Ostali sportovi -

Stanje Mihaela Šumahera već godinama brine sve širom planete, a Mondo je preneo tekst koji otkriva da situacija nije idealna.

Od 2013. godine kada je Mihael Šumaher doživeo tešku nesreću na skijanju spekuliše se o stanju najvećeg vozača u istoriji Formule 1. Porodica ne želi da izlazi u javnost sa fotografijama i videima i vrlo je malo ljudi videlo Mihaela od nesreće do danas.

Sada se o stanju nemačkog šampiona oglasio Džoni Herbert, nekadašnji vozač Formule 1. Britanac koji je vozio u Formuli 1 od 1989. do 2000. godine za Beneton, Tajrel, Lutis, Zauber, Stjuart i Jaguar završio je karijeru sa tri pobede i sedam podiuma. Sada je rekao da Šumaher nije "ni blizu" nekadašnjeg sebe, kao i da je ova nesreća "promenila" i njegovog brata Ralfa. Herbert dobro poznaje Mihaela Šumahera jer su u Benetonu bili kolege sada je naširoko govorio o Ralfu Šumaheru.

"Kada je Ralf Šumaher radio za "Skaj Nemačku" vrlo često smo se sretali. Sada on mora da radi mnogo stvari za porodicu posle onoga što se desilo Mihaelu. Sazreo je, mnogo je drugačija osoba nego kada je bio vozač. Sada je dobro ljudsko biće. Mnogo se promenio jer je morao da se nosi sa situacijom oko brata", rekao je Herbert za "Gruver sport".

Žan Tod, Mihael Šumaher
foto: Profimedia

Nedavno je francuski novinar Rože Benoa, Mihaelov blizak prijatelj, istakao da je 54-godišnji sedmostruki šampion F1 "bez nade", a Herbert je rekao da su ovo "užasne vesti".

"Nikada nema novih vesti. Ono što znamo je da nikada ne dobijamo dobre vesti. Strašno je pomisliti da Mihael i dalje nije ni blizu onog Mihaela koga smo poznavali. To je jako tužno", rekao je Herbert pa dodao: "On bi digao svoj glas, uvek je bio jako svestan onoga što može i onoga što ne može da uradi. Njegov karakter je takav da vam je uvek sve pričao u lice, direktno. Setite se Belgije sa Dejvidom Kultardom. Bio bi jako dobar na televiziji", rekao je Herbert.

Kurir sport / Mondo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track