"NEK SE TRESE ŠUMAHER! AU, DA - ON NE MOŽE DA SE TRESE" Sramni novinar ISMEVAO zdravstveno stanje legendarnog Nemca! ZGROZIO SVET!
Foto: Printscreen

bolesno

"NEK SE TRESE ŠUMAHER! AU, DA - ON NE MOŽE DA SE TRESE" Sramni novinar ISMEVAO zdravstveno stanje legendarnog Nemca! ZGROZIO SVET!

Ostali sportovi -

Španski novinar Antonio Lobaro zgrozio je planetu svojom gnusnom šalom na račun legendarnog šampiona Formule 1, Mihaela Šumahera.

Španac se našao na stubu srama, pošto je u jednoj emisiji "ispalio" neumesnu šalu o proslavljenom nemačkom vozaču.

Dok je komentarisao dešavanja u Formuli 1 Lobato je sramnim komntarom ismejao Šumahera zbog lošeg zdravstvenog stanja u kom se godinama nalazi.

Jedan od gostiju rekao je: "Pustite Adrijana Njuija (konstruktor Red Bula) da se trese".

Lobato je dobacio:

"Neka Mihael drhti. Au, pa ne Mihael, on ne može da se trese", cerekao se sramni Španac.

Zbog svoje skandalozne izjave našao se na udaru žestokih kritika, pa kada je konačno shvatio da je preterao usledilo je pravdanje na društvenim mrežama.

"Napravio sam grešku, nisam imao lošu nameru. Nisam se dobro izrazio. Nisam želeo da ismevam Mihaela Šumahera. Ljudi koji me poznaju znaju da nikada ne bih uradio tako nešto. Bilo je to nespretno. Izvinjavam se svima koje sam uvredio. Mihaelu se iskreno divim i mislim da nije imao sreće", poručio je Španac.

Nakon stravične nesreće koju je doživeo na skijanju krajem 2013. godine, sedmostruki šampion Formule 1 Mihael Šumaher potpuno je izolovan od javnosti. Njegovo zdravstveno stanje gotovo čitavu deceniju je pod velom misterije, jer zvaničnih medicinskih izveštaja nema. Šumaher je zbog teških povreda glave šest meseci bio u indukovanoj komi, nakon toga je prebačen na kućno lečenje i godinama se nalazi u porodičnoj vili na jezeru Ženeva. Niko osim članova porodice i najbližih prijatelja ne zna kakvo je zaista njegovo zdravstveno stanje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track