POZNATA HRVATSKA ATLETIČARKA UDARILA PO SVOM NARODU ZBOG PRIJE! Totalni haos u komšiluku, centralna tema - ALEKSANDRA PRIJOVIĆ!
Foto: Petar Aleksić, VICTOR ROJAS / AFP / Profimedia

bura

POZNATA HRVATSKA ATLETIČARKA UDARILA PO SVOM NARODU ZBOG PRIJE! Totalni haos u komšiluku, centralna tema - ALEKSANDRA PRIJOVIĆ!

Ostali sportovi -

Bivša hrvatska atletičarka Ivana Brkljačić svojom objavom na "Fejsbuku" izazvala je burne reakcije u čitavom regionu.

Popularna srpska pevačica Aleksandra Prijović privukla je ogromnu pažnju javnosti u Hrvatskoj, pošto je u rekordnom roku rasprodala tri koncerta u "Areni Zagreb" i zakazala četvrti.

Ogromno interesovanje za nastupe srpske pevačice razbesnelo je bivšu hrvatsku atletičarku Ivanu Brkljačić koja je žestoko iskritikovala sunarodnike koji ne žale novac za koncert Prijovićke, a za sportske manifestacije traže besplatne karte.

Ivana Bakljačić
foto: Matija Habljak / Pixel Media / Profimedia

Njena žestoka objava na "Fejsbuku" izazvala je brojne reakcije:

"U rekordnom roku pao i treći, izgleda da će i četvrti!

Ne ulazim u to što slušate, ne ‘hejtujem’ ničiji izbor, ali, dragi narode, kad se organizuje sportsko takmičenje, tražite besplatno akreditaciju ili ulaznicu? Tribine su nam prazne, od košarke, rukometa, odbojke, skijanja, atletike, većine čak i fudbalskih utakmica…

Mamimo vas nagradama, doslovno i vozače pošaljemo po vas, ali sportske nacije nigde na tribinama. Ubijate pozivima kako se dočepati i nabaviti gratis karte, toliko volite i podržavate sport! A kad dođete, uglavnom ne znate da se ponašate, odete pred ceremoniju dodele medalja, nema poštovanja ni navijačke kulture…

Za sport, pozoriše, muzej i edukaciju nećete izdvojiti. U tome ja vidim problem… Evo cene ulaznica, dobro nam je, recesije nema!

Cene ulaznica:

Parter – 25 evra

VIP loža – 130 evra

VIP loža, stajanje – 130 evra

VIP Salon – 80 evra

Tribina dole – 32 evra

Tribina gore – 27 evra", napisala je Brkljačić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track